Húzz be olcsón két Lenovo TWS fülest és egy Bluetooth hangszórót!

2022.12.28| (x)

Most érdemes lecsapni az ajánlatokra azoknak, akik vezeték nélküli fülhallgatóban vagy éppen egy hordozható, kisméretű hangszóróban gondolkodnak.

A Hekka kínálatában a Lenovo LP10 TWS fülhallgató, amely idén mutatkozott be. Különlegessége az átlátszó dizájn, a zene/játék kettős mód, a hangminőség szinkronizálás és az alacsony késleltetés. A füles Bluetooth 5.2-vel felszerelt, így támogatja az alacsony energiafogyasztást.

Húzz be olcsón két Lenovo TWS fülest és egy Bluetooth hangszórót!

A Lenovo LP10 nagy kapacitású, 300 mAh-s tokkal rendelkezik, így kiemelkedően hosszú üzemidőt tud biztosítani, hiszen ez ötször tudja a két fülhallgatót feltölteni. A nagy érzékenységű mikrofon és a környezeti zajcsökkentés technológia együtt tisztábban hallhatóvá teszi a beszélgetéseket, az érintésérzékeny felület pedig könnyű kezelést biztosít. Az IP54 vízálló technológiával nem kell aggódni a fröccsenő víz és az izzadság miatt.

A Hekkánál a Lenovo LP10 2023. január 31-ig az eredeti 21.6 euró helyett a Hekka5 kóddal csak 16.6 euróba kerül. Az ár tartalmazza az áfát és a szállítást is.

A Lenovo LP40 megtartotta az ergonomikus kialakítást, ám nincs fizikai szigetelése, ami a hallójáratot elzárná a külső zajoktól, cserébe bitang olcsó. A Lenovo 2020-as modellje kicsi és könnyű, alig 25 gramm, Bluetooth 5.0-val ellátott.

Húzz be olcsón két Lenovo TWS fülest és egy Bluetooth hangszórót!

A fülesekben 40 mAh, a tokban 300 mAh kapacitású akkumulátor rejtőzik, alig 90 perc alatt feltölthető és az IPX4 szabványnak megfelelően ellenáll az izzadságnak és vízcseppeknek. Az extra zajszűrés hiányát feledtetheti az ára, illetve plusz pont jár a Siri integrációért.

A Lenovo LP40 a Hekkánál 21.6 euró helyett a Hekka5 kóddal most csak 16.6 euró egészen 2023. január 31-ig ingyen szállítással, az áfa pedig az árban már benne van.

Az ajánlat harmadik tagja a Lenovo K3 hordozható Bluetooth hangszóró. Különlegessége a kiemelkedő basszus, erőteljes akusztikus hangzás, valamint az ehhez képest kis méret. A Lenovo K3-ból akár össze is lehet két egységet párosítani, így létrehozva sztereó hangzást vezeték nélkül.

Húzz be olcsón két Lenovo TWS fülest és egy Bluetooth hangszórót!

Egy feltöltéssel akár 8 órán át is használható, de töltés közben sem kell lemondani a zenéről. Plusz extra a beépített mikrofon, így akár telefonálni is lehet vele, valamint az IPx5 szabvány teljesítése, egy kis ráfröccsenő víztől semmi baja sem lesz.

A Lenovo K3 Bluetoth hangszóró 2023. január 31-ig akciós a Hekkánál, a Hekka5 kóddal 18.78 euró helyett most csak 13.78 eurót kérnek érte. Az áfa szokás szerint benne van az árban és a szállítás ingyenes.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei