Igazak az iPhone 16 kamera pletykák!

2024.08.02| Phone Arena

A frissen felbukkant Apple iPhone 16 dummyk igazolják a hátsó kamerákkal kapcsolatos, nagy változásról szóló pletykákat.

Már 2023 májusában hallottunk pletykákat arról, hogy nagy változás várható az iPhone 16 sorozat hátsó kameráival kapcsolatban. A pletyka szerint az iPhone 16 és az iPhone 16 Plus 2024-ben először az iPhone 12 sorozat 2020-as bemutatása óta a két hátsó kamerát függőlegesen helyezi el, nem pedig átlósan. 

Az Apple állítólag azért teszi ezt, hogy megkönnyítse ezeknek a készülékeknek a 3D képek és videók rögzítését, amelyeket térbeli képeknek és videóknak neveznek. Ezek a Vision Pro készüléken 3D-ben jelennek meg, míg más eszközökön 2D-ben.

Az iPhone 16 és az iPhone 16 Plus új kameraelrendezése azt jelenti, hogy mind a négy iPhone 16 modell képes lesz térbeli képeket és videókat rögzíteni a Vision Pro számára, valamint az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max készülékekkel együtt. A Sonny Dickson által megszerzett iPhone 16 dummyk egységek alapján úgy tűnik, hogy a változás valóban érkezik. Dickson ismert a később helyesnek bizonyuló, korai iPhone híreiről, áprilisban már bemutatta az iPhone 16 korábbi dummy-jait.

Miközben az Apple megváltoztatja az iPhone 16 nem-Pro széles látószögű és ultraszéles látószögű kamerák elhelyezkedését, tavaly az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max teleobjektív és ultraszéles látószögű kameráinak helyzetét is megváltoztatta, hogy támogassa a térbeli videórögzítést. 

Igazak az iPhone 16 kamera pletykák!

Dickson dummy egységei az alábbi színválasztékokat mutatják az iPhone 16 és az iPhone 16 Plus esetében:

  • Kék
  • Sárga
  • Rózsaszín
  • Zöld
  • Fekete

Ez majdnem megegyezik azokkal a színekkel, amelyeket a TF International elemzője, Ming-Chi Kuo jósol az iPhone 16 és az iPhone 16 Plus esetében. Az egyetlen különbség, hogy Kuo szerint a sárga változat helyett az Apple fehér színben kínálja majd a nem-Pro iPhone 16 modelleket.

Az iPhone 16 alapmodell dummy-jai mutatják a telefon hátsó kamerarendszerén végrehajtott változtatásokat. Az iPhone 16 egy 6,1 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik majd, míg az iPhone 16 Plus várhatóan egy 6,7 hüvelykes OLED képernyőt kap. Mindkét modellt az A18 alkalmazásprocesszor (AP) hajtja majd, 8GB RAM-mal. Ez fontos, mivel 8GB RAM az iPhone minimális követelménye az Apple Intelligence támogatásához.

Az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max nagyobb, 6,3 és 6,9 hüvelykes OLED kijelzőkkel lesz ellátva. Mindkét telefon az A18 Pro AP-vel lesz felszerelve, amely, akárcsak az A18, a TSMC második generációs 3nm-es gyártási eljárásával (N3E) épül, és 8GB RAM-mal rendelkezik. Az iPhone 16 Pro csatlakozik az iPhone 16 Pro Max-hoz a Tetraprism periszkópos zoom funkcióval, amely 5x optikai zoomot kínál.

Az iPhone 16 sorozat egy új Capture gombot is tartalmaz majd, amelyet csúsztatva lehet zoomolni és a felvételt elindítani vagy leállítani. Az Apple várhatóan szeptember elején mutatja be hivatalosan az új telefonokat.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei