Igazán strapabíró tabletet keres? Itt van!

2023.06.30| (x)

Megjelent a MediaTek Helio G99 hajtású Blackview Active 8 Pro strapabíró táblagépe 22.000 mAh-s akkumulátorral és akár 16 GB RAM-mal.

A márka első zászlóshajójaként bemutatott, robusztus táblagépe, a Blackview Active 8 Pro olyan jellemzőkkel rendelkezik, mint a MIL-STD-810H minősítés, az akár 16 GB memória, a 22.000 mAh-s akkumulátor 33W-os töltéssel és fordított töltés támogatással, valamint a négy, Harman Kardon által hangolt hangszórók. A nemzetközi szállítások július közepén indulnak meg.

A Blackview jól ismert strapabíró okostelefonjairól, de portfóliójában jó néhány táblagép is található. Az Active 8 Pro azonban a márka első zászlóshajója, strapabíró táblagépként érkezik és az érdeklődők már leadhatják rendeléseiket az AliExpressen. 

Igazán strapabíró tabletet keres? Itt van!

A vevő tartózkodási helyétől függően a szállítási dátum változhat, de a Blackview elárulta, hogy július 10-e az Android 13 alapú rendszerrel felszerelt tablet bevezetésének dátuma.

A műszaki adatok listája tartalmazza a MediaTek Helio G99 processzort, a 10,36 hüvelykes IPS-kijelzőt, 2000×1200 pixeles felbontással, a 8/256 GB memóriát/tárhelyet akár 1TB microSD-támogatással, 16,48 MP-es elülső/hátsó kamerákat, hibrid dual 4G SIM támogatást, OTG-t, NFC-t, FM rádiót, valamint 22.000 mAh-s akkumulátort 33 W-os gyorstöltéssel, amely akár 1440 órás készenléti időt is képes biztosítani. A Harman Kardon négyes hangszórórendszere két magas- és két alacsony frekvenciájú hangsugárzót tartalmaz.

Igazán strapabíró tabletet keres? Itt van!

A MIL-STD-810H és az IP68/IP69K szabványok szerint extrém körülményeknek és különféle veszélyeknek ellenálló Blackview Active 8 Pro továbbfejlesztett kesztyűs üzemmóddal és grafit hűtőrendszerrel rendelkezik.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A kiskereskedelmi csomagban a táblagépen és a szokásos tartozékokon kívül egy stylus és egy párnázott bőrszíj is található. A 180.910 forintos bevezető ár július 10. és július 14. között lesz érvényes. Az első 200 vásárló Bluetooth-billentyűzetet is kap ajándékba.

Igazán strapabíró tabletet keres? Itt van!

A tablet előnyei a nagyszerű minőség, masszív felépítés, a nagy RAM kapacitás, a gyorstöltés és a bővíthetőség. Hátrányai az 5G támogatás hiánya és a régi Bluetooth szabvány támogatása. 

A Blackview Active 8 Pro strapabíró tablet most előrendelésben csak 180.910 forintba kerül az Aliexpresszről rendelve fekete vagy narancssárga színben. Az ár tartalmazza az áfát, a szállítás pedig ingyenes.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei