Ilyen az igazán korszerű hűtéstechnikai vezérlés

2023.09.03
Címkék:

A modern kor kihívásai az ipart sem kímélték. Manapság rengeteg különböző rendszert kell összehangolni egy-egy gyárban vagy telephelyen.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Így nehezebb lehet azonnal orvosolnunk a hirtelen keletkező problémákat. Erre adhat megoldást egy egységes vezérlés - de vajon hogyan működik ez a gyakorlatban?

 

Hatékony irányítás külső beavatkozás nélkül

 

Egy olyan ipari létesítményt vezetünk, melyben központi jelentősége van a hűtésnek? Egy hűtőházban például nélkülözhetetlen, hogy a hőfokok szükség esetén bármikor szabályozhatóak legyenek. A Zimankó Kft hűtésautomatikai rendszere segít, hogy ezt a feladatot automatizálhassuk. Így akár emberi beavatkozás nélkül is gyorsan és eredményesen módosíthatjuk a páratartalmat, a levegő hőmérsékletét vagy éppen a légelszívást. 

Ilyen az igazán korszerű hűtéstechnikai vezérlés

A hatékony hűtéstechnikai vezérlés legfontosabb jellemzői

 

  1. Távolról is irányítható: ha valamiért a hőmérséklet nem ideális a cégünkben, nem kell az éjszaka közepén odarohannunk. Akár otthonunk kényelméből is orvosolhatjuk a problémát.

 

  1. Összehangolható rendszerek: a leghatékonyabb működést akkor érhetjük el, ha nem csupán hűtésünket, de fűtésünket is automatizáljuk. Illetve ezeket összehangoljuk a többi rendszerünkkel, például a szellőzőrendszerrel. Ilyen módon nemcsak mindig egyenletesen tarthatjuk a hőmérsékletet, de jelentős energiát is megtakaríthatunk. Így egyszerre tehetjük környezetbarátabbá és költséghatékonyabbá a működésünket. 

 

  1. Minimális hőingadozás: többé nem kell, hogy a külső hőmérséklettől függjön az, hogy az épületben éppen meleg van-e vagy hideg. Egy külső vezérlés lehetőséget teremt, hogy mindössze 1 fokosra maximalizálhatjuk a létesítményen belüli hőingást. Így tekintet nélkül az aktuális időjárásra, belül mindig megmaradhat az ideális hőfok.

 

  1. A páratartalom szabályozása: egy hőmérséklethez számos, különböző páratartalom tartozhat, így hozzájuk nagyon más hőérzetet is társítunk. Ha olyan tevékenységű a vállalatunk, ahol fontos az egyenletes páratartalom, akkor erre fokozottan oda kell figyelnünk. Ennek szabályozhatóságát is érdemes egy automatizált rendszerre bíznunk.

 

Kik járhatnak a legjobban a távolról is vezérelhető hűtéstechnikával?

 

Többek között a hűtőházak, a zöldségekkel vagy állatokkal foglalkozó cégek mind-mind profitálhatnak egy távolról irányítható rendszerből. De minden más vállalat is, ahol kiemelten fontos az állandó, megfelelő hőmérséklet és páratartalom fenntartása.

 

A Zimankó Kft több éves tapasztalattal rendelkezik az ipari és kereskedelmi hűtéstechnika területen. Szakképzett csapatukkal segítenek hűtőkamrák kivitelezésében, hűtőgépek, klímák, extra mélyhűtők tervezésében és karbantartásában, vagy éppen légtechnikai megoldások kialakításában is.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei