Ilyen színekben és méretben jön a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra

2024.06.19| Android Headlines

A Samsung két új okosóra piacra dobására készül a jövő hónapban. A vállalatnál a Galaxy Watch7 és a Galaxy Watch Ultra készül.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az előbbi a Samsung Galaxy Watch6 éves frissítése, míg az utóbbi a maga nemében elsőrangú prémium ajánlat. A kiszivárogtatások már sok mindent elárultak a közelgő hordható eszközökről. Egy friss hír megerősíti a pletykált színeket és méreteket mindkét modell esetében.

Néhány nappal ezelőtt a Samsung piacra dobta a Galaxy Watch FE-t, mint belépőszintű okosórát. Ez egy újracímkézett Galaxy Watch4, amelyet azoknak szántak, akik egy jó tudású, Wear OS alapú okosórát szeretnének vásárolni anélkül, hogy kinulláznák magukat. 200 euróba kerül, és megbízható okosóra teljesítményt nyújt számos egészségügyi funkcióval és kiváló Galaxy ökoszisztémával. A készülék 40 mm-es méretben érkezik Bluetooth és LTE verziókban.

Ilyen színekben és méretben jön a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra

Mivel ez gyakorlatilag egy 2021-es modell újracímkézett változata, a Galaxy Watch FE nem biztosítja a legújabb hardvert, beleértve a chipet. Itt jön képbe a Galaxy Watch7. További 100 euróért (a pletykák szerint 300 euróról indul majd legalábbis) megkapja a Samsung legújabb hordható chipjét, jobb kijelzőt és sok más frissítést. Az új karóra a Wear OS és a One UI Watch, a Samsung egyedi óraplatformjának legújabb verzióját futtatja. 

A pletykák szerint a vállalat 40 és 44 mm-es méretben fogja kiadni a Galaxy Watch7-et. Arsene Lupin, más néven MysteryLupin tippadó megerősítette a pletykákat. A forrás a választható színeke is megerősítette. A Samsung hamarosan megjelenő okosórája Forest Green, Cream és Marble Grey színekben lesz elérhető. A vállalat további színárnyalatokat adhat hozzá, de ez a három árnyalat a kezdeti gyártási sorozatban.

A Galaxy Watch Ultra eközben nem sok változatot kap. A Samsung első Ultra órája egyetlen, 47 mm-es méretben érkezik. Ha ez a szivárgás pontos, a vállalat azt is tervezi, hogy csak egyetlen színben – titánszürke – piacra dobja. Viszont láthattuk már korábban is fekete színben a rendereléseit, így talán a Galaxy Watch Ultra két színt is kap majd egyes piacokon. A fekete változat nem biztos, hogy olyan széles körben elérhető lesz, mint a szürke.

A pletykák szerint 700 euró feletti árával a Galaxy Watch Ultra a legdrágább okosóra lesz, amit a Samsung valaha készített. Ez egy rendkívül prémium ajánlat titán vázzal, hatalmas akkumulátorral, iparágvezető képernyővel, prémium dizájnnal, erősebb építési minőséggel és még sok mással. A Samsung célja, hogy felvegye a harcot az Apple Watch Ultra 2-vel. Új órái az új összecsukható eszközök mellett debütálnak a következő Unpacked kiállításon, július 10-én.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

2021.01.26
| SamMobile
A Samsung Galaxy Watch 4, illetve Watch Active 3 okosóra egy, a diabéteszesek számára rendkívül fontos szenzort kaphat.
Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

2019.11.05
| Phone Arena
Wear OS és igazán ütős árral érkezett a Xiaomi okosórája.
Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

2023.07.31
| Global Data
A GlobalData szerint a Samsung Galaxy Watch 6 sorozatú okosórák csalódást okoznak, mivel hiányoznak az innovatív funkciók.
7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

2023.06.12
| Android Police
Manapság az Android és az iOS nem is különbözik annyira, mint ahogyan azt gondolná. Mindenkinek megvan az általa preferált platform, de ahogy mindkét operációs rendszer kiforrott, mindegyik követte az okostelefonos riválisok által először kijelölt utakat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei