Íme öt új iPhone 16 funkció, amit esetleg kihagytál

2024.09.17| 9to5 Mac
Címkék:

iPhone 16

,

új funkció


Az Apple egy hete mutatta be az iPhone 16 szériát, új színekkel, egy új gombbal a fotók készítéséhez, nagyobb akkumulátorokkal és az Apple Intelligence támogatásával.

Valószínűleg már hallottál a főbb funkciókról, de vannak kisebb, kevésbé észrevehető újdonságok is, amelyeket érdemes megemlíteni.

Gyorsabb töltés

Az iPhone 16 és az iPhone 16 Plus mostantól gyorsabb töltést kínálnak, mind MagSafe, mind USB-C csatlakozóval. Az iPhone 16 támogatja a 25W-os MagSafe töltést, valamint akár 45W-os vezetékes töltést is USB-C-vel.

Ez jelentősen gyorsabb, mint a korábbi iPhone modellek, amelyek csak 15W MagSafe és 30W USB-C töltést támogattak. Ha fontos számodra a gyors töltés, most érdemes lehet váltanod az iPhone 16-ra.

Íme öt új iPhone 16 funkció, amit esetleg kihagytál

Alacsonyabb minimális fényerő

Az Apple legújabb iPhone modelljei mostantól sokkal alacsonyabb minimális fényerőt kínálnak, akár 1 nitre is lemehetnek. Ha valaha is próbáltad éjszaka csökkenteni az iPhone fényerejét, de még mindig túl világosnak találtad, az iPhone 16 megoldást kínálhat erre a problémára.

Makrófotózás

Bár a makrófotózási funkció először az iPhone 13 Pro-nál jelent meg 2021-ben, a kedvezőbb árú iPhone-okban eddig nem volt elérhető. Az iPhone 16 végre egy új, ultraszéles látószögű kamerát kapott, amely lehetővé teszi a közeli makró felvételek készítését.

Íme öt új iPhone 16 funkció, amit esetleg kihagytál

Gyorsabb Wi-Fi

Az új iPhone 16 modellek már támogatják a Wi-Fi 7-et, amely gyorsabb Wi-Fi sebességet biztosít az alapmodell iPhone-ok felhasználói számára, feltéve, hogy rendelkezel olyan internetkapcsolattal és routerrel, amely kihasználja ezt a lehetőséget.

A Wi-Fi 7 akár 46 Gbps sebességet is támogat, ami több mint ötször gyorsabb, mint a Wi-Fi 6E 9 Gbps sebessége. Emellett a Wi-Fi 7 a 320 MHz-es csatornákon működik, és támogatja a 6 GHz-es sávot, jelentősen csökkentve az interferenciát és a jel torlódását.

Térbeli fotók és videók

Végül, de nem utolsósorban, az iPhone 16 már támogatja a térbeli fotókat és videókat az Apple Vision Pro számára. Az Apple már tavaly bevezette a térbeli videók támogatását az iPhone 15 Pro-nál, de az iPhone 16-nál ez új az alapmodellben.

Emellett a térbeli fotók támogatása szintén új, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy olyan képeket készítsenek, amelyek mélységi adatokat tartalmaznak, így azok sokkal életszerűbbek, amikor az Apple új, 3.500 dolláros kevert valóság szemüvegén nézik őket.

Íme öt új iPhone 16 funkció, amit esetleg kihagytál

Összefoglalás

Bár a figyelemfelkeltőbb funkciók, mint az Apple Intelligence, az új színek és az új kameragomb valószínűleg sokakat rávesznek a váltásra, úgy gondolom, hogy ezek a kisebb funkciók is rendkívül érdekesek.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei