iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15| Android Authority

A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.

A hivatalos megjelenés még hetek múlva várható, de már van egy biztos elképzelésünk arról, hogy mire számíthatunk. Az Apple arra készül, hogy piacra dobja a régóta várt 2024-es zászlóshajóját. Szeptember 10-én a cég várhatóan hivatalosan is bejelenti az iPhone 16 sorozatot, a friss Apple Watch modellekkel együtt. Bár az esemény még hetekre van hátra, a hiteles pletykák már korán bepillantást engedtek a jövőbe. A legfrissebb kiszivárogtatott hírek fényképeket tartalmaznak az iPhone 16 dummyjáról.

A Weibo-felhasználó, Witty Cat közzétett fényképeket egy iPhone 16 próbamodellről. A képek leleplezik a készülék hátoldalát, bemutatva a két felületet és a hátsó kamerarendszert.

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

A közelgő iPhone-kiadásnál azt várjuk, hogy az Apple függőlegesen helyezi el a hátsó kamerákat, hogy lehetővé tegye a térbeli videorögzítést a nem Pro modelleken. A hagyományos modellek valószínűleg az Action gombot is alkalmazzák, amely jelenleg kizárólag az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max készülékekhez érhető el.

Úgy tűnik, hogy a LED vakut kizárták kameraszigetből, ehelyett az Apple külön helyezte el a szigettől jobbra. Bár szokatlan megoldás a márkánál, az elhelyezés megkíméli a céget attól, hogy szükségtelenül növelje a dudor átmérőjét.

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

A fehér és fekete színeken túl az iPhone 16 kék, zöld és rózsaszín változatokat is kínálhat. A tavalyi fakó modellekkel ellentétben az Apple valószínűleg a telítettebb színeket választja ezzel a kiadással. A keynote kevesebb, mint egy hónap múlva lesz hátra, így viszonylag hamar konkrét válaszokat kell kapnunk. Ennek ellenére nyugodtan feltételezhető, hogy így fog kinézni a végleges iPhone 16, hiszen hamarosan megjelenik a megjelenése, az Apple pedig vélhetően véglegesítette a dizájnt.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei