Ismerje meg Roidmi Eva-t!

2023.02.10| (x)
Címkék:

A robotporszívó-technológia fejlődése lehetővé teszi számunkra, hogy könnyebben tisztítsuk a padlót.

De mivel olyan sokféle robotporszívó van a piacon, fontos tudni, hogyan vásárolhat Önnek megfelelő modellt.

A közelmúltbanaa  Roidmi EVA, egy mindenre kiterjedő tisztító és felmosó robot felkeltette a szerkesztők figyelmét, és az online információkból és véleményekből a vásárlási platformokon (mint például az AliExpress), ez a gép egyhangú dicséretet kapott a fogyasztóktól. De sok fogyasztó, akinek ez az első kapcsolata az ilyen típusú gépekkel nem egészen érti a funkcióját, és nem értik, hogyan segíthet a fogyasztóknak megoldani a problémákat?

 

Miért vásároljon Roidmi EVA All-in-one öntisztító és ürítő robotporszívót

Ismerje meg Roidmi Eva-t!

Ez egy teljes funkcionalitású all-in-one gép, amely egyesíti a porszívózást, a felmosást, az automatikus mop tisztítást és az automatikus porgyűjtést. A szívóteljesítmény akár 3200Pa is lehet, és az automatikus felmosási funkció nemcsak a padlótisztítási problémát oldja meg, hanem automatikusan tisztítja a felmosót és összegyűjti a port.

A Roidmi EVA mobiltelefonnal állítható be az automatikus visszatérő mosás megfelelő frekvenciájának kiválasztásához, három lehetőség közül választhat: 3/9/12 perc. Beállíthatja az automatikus porgyűjtési sűrűséget is: pl. kis ház esetén tisztítson 3-szor és gyűjtse össze a port egyszer; közepes háznál tisztítson kétszer és gyűjtse össze a port egyszer; nagy ház esetén egyszer tisztítsa meg és egyszer gyűjtse össze a port; de azt is választhatja, hogy soha ne gyűjtsön port.

Ezenkívül mobiltelefonon beállíthatóak az időpontok az időzített takarítás céljából. Megadhat bizonyos területeket, vagy elkerülendő területeket, ami hatékonyan megakadályozza, hogy a szőnyeg nedves legyen a padló felmosásakor.

Milyen otthoni környezetre van szükség a Roidmi EVA tisztításához?

Ismerje meg Roidmi Eva-t!

A Roidmi EVA nem igényel nagy igényt az otthoni környezetre. Elég, ha az alapállomást rögzített helyzetbe helyezzük, és lehetőleg a bázisállomás előtti tér nyitott legyen, és ne zavarja a gép visszatérését a mosáshoz. Ezenkívül ne legyenek lépcsők a szobák között, és az ágy vagy a kanapé alatti helyre beférjen a gép, különben ez befolyásolja a tisztítást.

Ami a padlón lévő vezetékeket, cipőket vagy asztalokat illeti, nincs szükség előzetes tárolásra, a Roidmi EVA LDS lézeres navigációs technológiával és érzékelőkkel van felszerelve, amelyek intelligensen azonosíthatók és rugalmasan elkerülhetők.

Hogyan kell használni a Roidmi EVA-t naponta?

A Roidmi EVA első használatakor először csatlakoznia kell a Wifi-hez, csatlakoznia kell  az alkalmazáshoz, majd el kell kezdenie a szkennelést a térkép elkészítéséhez. Minden további tisztításkor frissíti a térképet, hogy biztosítsa az egész ház lefedettségének tisztítását.

Ismerje meg Roidmi Eva-t!

A Roidmi EVA napi használatához csak a tisztítási időt kell előre beállítania. Ha attól tart, hogy a gép éjszaka elindul, és befolyásolja a pihenést, nyissa meg a ROIDMI APP-t, és kapcsolja be a Ne zavarjanak módot.

A Roidmi EVA használata nagyon kényelmes, automatikusan mossa a felmosót és automatikusan összegyűjti a port. Csak hetente vagy havonta kell cserélnie a pordobozt és a víztartályt.

Mi van, ha nem működik, vagy valami elromlik?

A Roidmi EVA könnyen használható. Ha nem tudja, hogyan kell használni, gondosan tanulmányozhatja a kézikönyvet, ami az interneten is megtalálható; "Roidmi EVA" -t keresve,  különböző cikkek vagy videók találhatók az interneten, hogy megtanítsák, hogyan kell használni.

Ha probléma van a géppel, és nem működik, akkor először a kézikönyvön keresztül találhat megoldást. Ha még mindig nem tudja megoldani a problémát, vegye fel a kapcsolatot a helyi forgalmazóval, vagy konzultáljon a hivatalos áruház ügyfélszolgálatával, akik az ígéret szerint figyelmes értékesítés utáni szolgáltatásokat nyújtanak.

Hogyan vásárolhatunk fogyóeszközöket, ha elfogynak?

A Roidmi EVA kiegészítők közül sok fogyóeszköz, például porgyűjtő zsákok, főhengerkefe, oldalsó kefék, szűrők, felmosórongyok stb., és rendszeresen cserélni kell őket. Ha a fogyóeszközök elfogynak, megvásárolhatja őket az Aliexpress hivatalos áruházában, és megvásárolhatja őket a helyi forgalmazó üzletében is.

A Roidmi EVA all-in-one Self-Cleaning & Emptying Robotporszívó megfelelő használata tisztábbá teszi lakását és nyugodtabbá teszi Önt.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei