Itt a Google Pixel Watch 3: két méret, UWB és Bluetooth LE Audio

2024.08.15| GSM Arena

A Google Pixel Watch 3 immár hivatalos, és bár megtartja ugyanazt a dizájnt, drasztikus változásokat hoz a felállásban.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Bár megbocsátható, ha távolról összetéveszti a Pixel Watch 2-vel, most két méret közül választhat – 41 mm és 45 mm modellt is kínál a gyártó végre. A Pixel Watch 3 verziók belsejében ugyanaz a Snapdragon W5+ Gen 1 SoC for wearables található, ugyanaz az érzékelőgyűjtemény, mint például a pulzusmérő, az EKG-szenzor, az SpO2, a bőrhőmérő és a GPS. Az új kiegészítés az UWB chip. 

Ez azt jelenti, hogy a Pixel Watch 3 az első androidos okosóra, amely UWB-kapcsolatot kínál, megkönnyítve a telefon feloldását vagy a kütyü megtalálását, ha elveszíti, a Google Készülékkereső funkciójával. Az óra természetesen fel tudja nyitni az autóját is, ha rendelkezik ezzel a funkcióval.

Itt a Google Pixel Watch 3: két méret, UWB és Bluetooth LE Audio

A képernyő egy kisebb frissítést kapott. Mind a 41 mm-es, mind a 45 mm-es változat 2000 nit csúcsfényerőre képes kijelzővel büszkélkedhet, ami jelentős előrelépés a tavalyi 1000 nites Pixel Watch 2-höz képest.

Talán feltűnőbbek a képernyőkávák, amelyek immár teljes milliméterrel vékonyabbak. A 41 mm-es változat továbbra is 1,2 hüvelykes képernyővel rendelkezik, míg a 45 mm-es változat 1,4 hüvelykesre emeli a méretet.

A 41 mm-es opció ugyanazt az akkumulátort használja, mint elődje - 310 mAh -, míg a 45 mm-es 420 mAh-s cellát tartalmaz. Érdekesség, hogy a Google azt ígéri, hogy a mindig bekapcsolt kijelző funkció mellett 24 óráig sem kell tölteni az órát,  ami pontosan megegyezik a tavalyi Pixel Watch 2-vel. Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy a 45 mm-es többre is képes lehet. Állítólag javult a töltés, mivel az új óra immár 20%-kal gyorsabban tud tölteni.

Itt a Google Pixel Watch 3: két méret, UWB és Bluetooth LE Audio

Ha reggeli futás közben zenét vagy podcastokat hallgat az óráján, örömmel fogja megtudni, hogy a Pixel Watch 3 mostantól támogatja a Bluetooth LE Audio funkciót. Ez egy alacsony energiafogyasztású Bluetooth audioprotokoll, amely kevesebb energiát használ. Ez az első Android okosóra, amely ilyen funkciót kínál!

A Google néhány egyéb funkciót is hozott, például a továbbfejlesztett futáskövetést, a Pixel telefon kamerájának vezérlését, a Nest Cam vagy a Nest Doorbell közvetlen elérését az órájáról, valamint a Google Térkép használatával történő navigálást offline módban.

Néhány új állapotkövető funkció is kéznél van, beleértve a felkészültségi pontszámot, amely felméri felépülési szintjét, és felméri, hogy készen áll-e a következő edzésre, vagy több pihenésre van szüksége.

Itt a Google Pixel Watch 3: két méret, UWB és Bluetooth LE Audio

Mindkét változathoz elérhető színek: matt fekete alumínium obszidián pánttal és polírozott ezüst alumínium porcelán pánttal. A 41 mm-es rendelkezik a Champagne Gold Aluminium festéssel Hazel szíjjal, míg a 45 mm-es megkapja a Matte Hazel Aluminium opciót ugyanazzal a Hazel szíjjal.

Google Pixel 3 árak:

A kiszállítás minden piacra szeptember 10-én kezdődik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.
7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

2023.06.12
| Android Police
Manapság az Android és az iOS nem is különbözik annyira, mint ahogyan azt gondolná. Mindenkinek megvan az általa preferált platform, de ahogy mindkét operációs rendszer kiforrott, mindegyik követte az okostelefonos riválisok által először kijelölt utakat.
Samsung Galaxy Watch6 teszt: ismerős, mégis más

Samsung Galaxy Watch6 teszt: ismerős, mégis más

2023.08.06
| Telefonguru
A Samsung Galaxy Watch6 az eddigi legkifinomultabb Samsung okosórának tűnik, amely átgondolt dizájnt és wellness-frissítéseket vezet be. Ráadásul a Galaxy Watch6 Classichoz visszatér a rajongók kedvenc fizikai forgó előlapja, de ezúttal karcsúbban.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei