Itt az egyik film, amit az iPhone 16 Pro rögzített...

2024.10.10| 9to5mac

Joey Helms, a híres filmkészítő, egy lenyűgöző videót készített Chicagóban az iPhone 16 Pro-val, bemutatva annak 120fps 4K-s felvételi képességeit, drónos légifelvételekkel és lassított jelenetekkel kiegészítve.

Joey Helms filmkészítő legújabb projektje ismét felhívta a figyelmet arra, hogy az okostelefonos videózás milyen hatalmas lehetőségeket kínál a kreatív ipar számára. Helms az iPhone 16 Pro-val rögzített egy lenyűgöző videót Chicagóban, bemutatva a telefon 120fps 4K-s felvételi képességeit, amely kiemelkedő képminőséget és részletességet eredményezett. Az extra lassított felvételek és a drónról készített légifelvételek még inkább megmutatták, hogy a modern okostelefonok már nem csupán hétköznapi használatra szánt eszközök, hanem komoly filmkészítési platformok is lehetnek. Helms Sam Perezzel együttműködve egy drónra szerelte az új iPhone-t, amellyel látványos, magasból rögzített jeleneteket hoztak létre.

Itt az egyik film, amit az iPhone 16 Pro rögzített...

Az iPhone 16 Pro használata a filmes munkában számos előnyt hoz magával. Egyrészt, a telefon kompakt mérete és hordozhatósága lehetővé teszi, hogy a kreatívok olyan helyszíneken is forgathassanak, ahol a hagyományos kamerák használata nehézkes vagy akár lehetetlen lenne. A Helms által használt drónnal való felvételkészítés tökéletes példa arra, hogy az iPhone könnyen integrálható olyan felszerelésekbe, amelyek korábban csak professzionális kamerákkal működtek jól. A készülék ProRes LOG 4K formátuma tovább növeli a rugalmas utómunka lehetőségeit, így a készített felvételeket könnyen lehet szerkeszteni és színezni professzionális szoftverekkel, mint a Final Cut Pro X.

A telefonos videózás egyik legnagyobb vívmánya, hogy jelentősen csökkenti a filmkészítés költségeit. Az iPhone 16 Pro technológiai szintje lehetővé teszi, hogy független filmesek, tartalomgyártók és amatőr alkotók is olyan minőséget érjenek el, amely korábban csak drága kamerafelszerelésekkel volt lehetséges. Ez különösen fontos a kisebb produkciók és kezdő alkotók számára, akik számára az alacsony belépési küszöb lehetőséget biztosít arra, hogy kipróbálják magukat a filmkészítésben. Az új iPhone által kínált nagy felbontású, lassított felvételek, valamint a fejlett rögzítési és szerkesztési funkciók új távlatokat nyitnak meg a vizuális történetmesélés terén.

Az iPhone 16 Pro és más modern okostelefonok folyamatos fejlesztése forradalmasíthatja a filmkészítést. A technológia már nem csak a hétköznapi felhasználóknak kedvez, hanem a profi alkotóknak is új lehetőségeket kínál, legyen szó reklámfilmekről, rövidfilmekről, dokumentumfilmekről vagy akár nagyjátékfilmekről. Helms projektje azt is bizonyítja, hogy a kreativitás és a technológia összefonódása olyan hatásos eredményeket hozhat, amelyek meghaladják az elvárásokat, és megmutatják, hogy az okostelefonok szerepe a filmiparban egyre fontosabbá válik.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei