Jön az iOS 17.6.1 frissítés

2024.08.06| 9to5Mac

Az Apple titokban készül egy új frissítéssel, amely hamarosan megváltoztathatja az iPhone-felhasználók életét!

Miközben az iOS 18 és az iOS 18.1 a figyelem középpontjába kerültek, az iPhone-felhasználók túlnyomó többsége még mindig az iOS 17-et futtatja. Az Apple nem hagyja magára ezt a felhasználói bázist sem, és készülőben van egy új frissítés, az iOS 17.6.1, amely valószínűleg hamarosan elérhető lesz.

Hiteles forrásból származó információk szerint egy megbízható magánfiók osztotta meg a közösségi médiában az értesülést. Ez a fiók már többször is pontosan előre jelezte az iOS-szoftverfrissítéseket, így érdemes komolyan venni a mostani bejelentését is. Az értesülések szerint az iOS 17.6.1 a 21G93-as build számot fogja viselni.

Jön az iOS 17.6.1 frissítés

Nem kizárt, hogy az iOS 17.6.1 végül még a tényleges megjelenése előtt leselejtezésre kerül. A múlt hónapban például arra számítottunk, hogy az Apple kiadja az iOS 17.5.2-t az iPhone-felhasználók számára, de ez a frissítés végül elmaradt. Az Apple inkább az iOS 17.6 néhány héttel későbbi kiadására helyezte át a hangsúlyt.

Az iOS 17.6 egy kisebb frissítés volt az iPhone számára, de annál fontosabb javításokat hozott. A frissítés számos hibajavítást és biztonsági javítást tartalmazott, valamint bevezetett egy új "Catch Up" funkciót a TV alkalmazásban. Ez a funkció gépi tanulást használ az MLS-meccsek csúcspontjainak klipek sorozatának generálásához, ami nagy öröm volt a sportkedvelők számára.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mi lesz az iOS 17.6.1 újdonsága, de valószínűleg nem hoz majd nagy izgalmakat. A frissítés szinte biztosan a hibajavításokra és egyéb apróbb fejlesztésekre fog koncentrálni. Az ilyen típusú frissítések célja, hogy a rendszer stabilabbá és biztonságosabbá váljon, ami mindig fontos szempont.

Miközben az iOS 17.6.1 megjelenésére várunk, már a láthatáron vannak az újabb nagy frissítések is. Várhatóan szeptemberben érkezik az iOS 18, majd októberben az iOS 18.1 az Apple Intelligence funkcióival.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei