Képeken az iPhone 14 Pro Max!

2022.08.26| Phone Arena
Címkék:

iPhone 14 Pro Max


Az Apple megerősítette a Far Out eseményt szeptember 7-i dátummal, ahol bejelenti az iPhone 14 sorozatot, az Apple Watch Series 8-at és két másik óramodellt, valamint az új AirPodokat.

Az új telefonok várhatóan szeptember 16-án kerülnek a boltok polcaira. A dizájn már végleges, és ha kíváncsi, milyen változásokra számíthat, egy csomó kiszivárogtató közzétett képeket az iPhone 14 Pro Max dummyjáról, ezeket mutatjuk most be.

A 6,1 hüvelykes iPhone 14 és a 6,7 colos iPhone 14 Max várhatóan megtartja a 2021-es társaik dizájnját. A 6,1 hüvelykes iPhone 14 Pro és a 6,7 colos iPhone 14 Pro Max viszont nagy valószínűséggel kapszula alakú és lyuk kivágásokkal, valamivel vastagabb méretekkel és vastagabb kameraszigettel rendelkezik, így természetesen nagyobb a kíváncsiság a tervezésükről.

Képeken az iPhone 14 Pro Max!

DuanRui és Yogesh Brar tippadók közzétettek néhány képet az iPhone 14 Pro Max dummykról az összes várt színben, beleértve az új lila színt is. Sokkal sötétebb, mint az iPhone 12 pasztelllila, és feltűnően néz ki.

Emellett a pletyka szerint nem úgy tűnik, hogy kapunk zöld opciót, valamint a Sierra Blue helyett egy mélyebb kék árnyalatra számíthatunk. Az is lehetséges, hogy ezek a dummyk nem pontosan adják vissza a tényleges színárnyalatokat. Mivel rengeteg dummy egységet, valamint kiszivárgott rajzot láttunk már, itt nincs sok meglepetés, de azért két dolgot érdemes megnézni.

Képeken az iPhone 14 Pro Max!

Az első a kivágások változása, mivel a korábbi dummy egységekből ezek hiányoztak, és valójában csak egy dummy modell volt, amelyen a bevágás cseréje volt látható, és ez sem egyértelműen.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az új képeken az i-kivágás közelről látható, és ahogy a korábbi jelentések jelezték, sok helyet foglal, és ebből a szempontból nem jelent hatalmas előrelépést a bevágáshoz képest, de végül nem foglal el annyi helyet és ez a képernyőnek szebb megjelenést kölcsönöz.

Ezt leszámítva, amint azt a korábbi jelentések is közölték, a kamera dudorja vastagabb, az új 48 MP-es kamera tette szükségessé ezt a változtatást. Voltak olyan pletykák is, hogy a telefonok magasabb képarányúak, hogy alkalmazkodjanak a dizájn változásaihoz, de ezt ezekről a képekről nehéz megmondani.

Képeken az iPhone 14 Pro Max!

Mivel a felső rész más lesz, és több lesz a szabad hely, ésszerű némi változásra számítani az állapotsorban, és a bennfentes ShrimpApplePro, aki elsőként árulta el, hogy a bevágás eltűnik, közzétett egy képernyőképet, amelyet feltehetően egy kiadás előtti iPhone 14 Pro Max egység. Az iPhone 13 Pro Max-hez képest az állapotsor kissé lejjebb és jobban a jobb oldalon helyezkedik el, ami nem átütő változás, de érdekes látni.

Az Apple erős keresletre számít az iPhone 14-es sorozattal kapcsolatban, és a pletykák szerint az áremelés nem fogja visszatartani az iPhone rajongókat attól, hogy a Pro készülékeket válasszák, valószínűleg könnyen ők lesznek 2022 legjobb telefonjai.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei