Kerüljünk a figyelem középpontjába molinóval!

2024.07.16
Címkék:

Ma, a technika által nagy mértékben vezérelt világban hatalmas kihívás előtt áll az a vállalkozás, amelyik az emberek figyelmének megragadására törekszik.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Hiszen számtalan helyről érnek minket ingerek, impulzusok. 

 

Az üzleti siker érdekében azonban elengedhetetlen, hogy egy cég a fókuszba kerüljön. Ha szeretnénk egy igazán hatásos eszközt, ami ebben a rohanó, zsúfolt éterben is képes hatást gyakorolni a potenciális vásárlókra, érdemes megismerkedni a molinóval!

 

Mi is az a molinó?

 

A klasszikus, mondhatni jó öreg molinó a Molino24 oldaláról az egyik leghatásosabb reklámeszköz, amely mellett senki sem tud szó nélkül elmenni. Egy adott cég logóját, szlogenjét, üzenetét vagy egy egyedi grafikát felvonultató molinó általában forgalmas helyeken kerül elhelyezésre hatalmas méretben. Kicsit hasonló, mint a Molino24 jól funkcionáló reklámfeliratainak egyike, azonban mégis sokkal több és nagyobb annál.

 

A molinó tehát egy olyan rendkívül feltűnő és szemléletes termék, amely tartósságának hála akár több hónapos vagy többéves kampányok lefolytatására is megfelelő. Kihelyezhető különféle rendezvényekre, kiállításokra, vásárokra, forgalmas épületekre, utak mellé. Anyagának és egyéb tulajdonságainak köszönhetően alkalmas a figyelem megragadására és megtartására is, ezért igazán sokoldalú reklámeszköz. Látványos, tartós, szemet gyönyörködtető, és üzleti szempontból is rendkívül előnyös.

Kerüljünk a figyelem középpontjába molinóval!

Miből készül?

 

A molinó anyagát tekintve ötvözi a reklámponyva dinamizmusát a hagyományos ponyva tartósságával. Általában a PVC-ponyva lehet laminált vagy öntött, ezenkívül pedig számos egyéb tulajdonság szerint is osztályozható. Például vastagság, pontos összetétel, színek és tűzvédelmi besorolás szerint is, a paletta tehát igen széles.

 

A több réteget tartalmazó laminált molinó könnyű, vékony és olcsó, azonban kevésbé tartós. A leginkább beltéri használatra alkalmas, ám a tárolása és a szállítása eléggé nehézkes, mert gyűrődik, illetve a rétegei könnyen törnek. 

 

Az öntött molinó tartósabb

 

Ha megbízhatóbb, hosszú távon is használható molinót keresünk, akkor érdemes az öntött típus mellett letenni a voksot. Ez a lamináltnál jóval vastagabb, annak eredményeként pedig, hogy a gyártás során egyetlen rétegben öntik, egyenletesebb, sűrűbb, tartósabb is.

 

Ellenáll az időjárás viszontagságainak és a fizikai megterhelésnek. Kb. 3-4 évig kültéren vagy ipari létesítményekben is bátran használható, hiszen jól feszíthető, magas a szakítószilárdsága és roppant erős. A gyártás során keletkezett felületre jól lehet nyomtatni, az éles, élénk színű grafikák is jól mutatnak rajta. Így a kreatív csapat bátran megálmodhat egy minden tekintetet vonzó, összetett és egyedi vizuális megjelenést, hiszen a molinón tökéletesen fest majd. 

 

Könnyű és rugalmas összetételének hála, gyorsan telepíthető és szükség esetén cserélhető is, így kiválóan képes alkalmazkodni a nagy sebességgel változó piaci helyzethez. Így ha egy sokáig használható, ütős termék beszerzésén gondolkolkodunk, az öntött, frontlit anyagból készült molinó a lehető legideálisabb választás. 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei