Kiváló hőszigetelő képességgel rendelkező villalakások

2024.07.31
Címkék:


A D72 Residence hőszigetelt villalakásai ideális választásnak bizonyulnak, mert minden igényünket magas színvonalon képesek kiszolgálni

Arra az elhatározásra jutottunk, hogy szeretnénk egy ingatlant vásárolni, ami az otthonunk lesz? Akkor néhány szempontot mindenképp figyelembe kell vennünk annak érdekében, hogy jó döntést tudjunk hozni, és hogy a választásunkban utána ne csalódjunk!

 

Nagyon fontos például az, hogy az adott ingatlan megfelelően le van-e hőszigetelve, és ha igen, akkor a szakemberek milyen megoldásokat alkalmaztak. Egy kellően szigetelt lakás egyenletes hőmérsékletet biztosít a helyiségekben, és kevesebb energiát emészt fel télen a fűtéshez, nyáron pedig a hűtéshez. 

 

Egy exkluzív, magas komfortot nyújtó otthont képzeltünk el magunknak, amely profi hőszigetelő rendszerekkel van ellátva? Akkor mindenképp érdemes megtekinteni a D72 Residence villalakásait! Ezek ugyanis minden igényünket magas színvonalon képesek kiszolgálni.

 

Mai írásunkban a lakások hőszigetelő rendszereit vesszük górcső alá, lássuk, mit érdemes tudni róluk!

Kiváló hőszigetelő képességgel rendelkező villalakások

 

A lapostető lépésálló expandált polisztirol (EPS) és hab hőszigeteléssel rendelkezik

 

A villalakások lapostetővel kerültek kialakításra, melyen kétféle hőszigetelő rendszert alkalmaztak a szakemberek. 10-15 cm vastag, lejtést adó, lépésálló expandált polisztirol (EPS) és 15 cm PIR hab hőszigetelés került rá.

 

Az EPS egy nagyon könnyű, habszerű anyag, ami kiváló szigetelőképességekkel rendelkezik. Emellett lépésálló is, ami azt jelenti, hogy elbírja a tetőn közlekedő emberek súlyát anélkül, hogy deformálódna. A PIR egy másik, szintén kimagasló hőtartó tulajdonságokkal rendelkező anyag, amely remekül kiegészíti az EPS-t.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A homlokzatokra ásványi szálas hőszigetelés került

 

A lakások homlokzatára 20 cm-es vastagságban ásványi szálas hőszigetelést telepítettek, amely jelentős mértékben hozzájárul az energiahatékony használathoz. Ráadásul ezek kiváló hangszigetelők is, így képesek mérsékelni a kintről beszűrődő zajokat, ezáltal hozzájárulva a csendes, nyugodt életvitelhez.

 

Egyes beltér feletti erkélylemezeknél (részleges zónákban) vákumpanel szigetelést is használtak, amely csökkenti a hővezetést, s ezáltal megakadályozza a hőhidak kialakulását.

 

A nyílászárók körül kőzetgyapotot használtak a szakemberek

 

A nyílászárók köré tűzálló, kőzetgyapot hőszigetelő rendszer került, amely szintén javítja az épület energetikai hatékonyságát.

 

Látható tehát, hogy többek között a lakások szigetelése is profi tervezőmunka eredményeként került kialakításra. Biztosak lehetünk tehát benne, hogy ha beköltözünk az egyik ingatlanba, akkor nem kell pazarolni az energiát feleslegesen sem hűtésre, sem pedig fűtésre.

 

A D72 Residence villalakásai mindenki számára ideális választásnak bizonyulnak, akik Budapest egyik legszebb városrészén szeretnének letelepedni, egy magas műszaki tartalommal rendelkező ingatlanba. 



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei