Követeléskezelés és kölcsönnyújtás szabályosan, online

2022.11.23
Címkék:

Ma már egyáltalán nem lepődünk meg, ha azzal találkozunk, hogy ügyeinket elektronikusan, akár az otthonunkban ülve is elintézhetjük.

Az online rendezhető ügyletek köre egyre bővül, s rengeteg előnnyel jár együtt. Akár szabályos kölcsönszerződést és követeléskezelést is megvalósíthatunk ebben a formában.

 

Elektronikus jogi ügyintéző rendszerrel sokkal egyszerűbb!

 

Az eKRS rendszerében kölcsönnyújtás és követeléskezelés is megvalósítható, olyan formában, ami teljesen megállja a helyét a bíróságon, ez pedig igen lényeges kérdés egy ilyen kényes helyzetben. Lássuk a részleteket!

 

Online rendezhető kölcsönszerződés

 

Személyes találkozó és érintkezés nélkül, gyakorlatilag bárhonnan és rugalmasan megköthetjük a kölcsönszerződésünket. Jellemző, hogy az ilyen helyzetek nem tűrnek halasztást, és ez azt is jelenti, hogy nem lehet várni az ügyvéddel történő egyeztetésre. De az is előfordulhat, hogy egész egyszerűen nincs is a közelben jogi szolgáltatás, amit könnyen elérhetnénk.

Követeléskezelés és kölcsönnyújtás szabályosan, online

Az elektronikus rendszernek köszönhetően sem az utazás, sem az időveszteség miatt nem kell aggódnunk, miközben teljesen hatályos szerződést köthetünk, amely mind a kölcsönnyújtó, mind a kölcsönt kapó személy számára biztonságos, hiszen előre tudható és betartható kereteket biztosít, valamint segít elkerülni az ezek hiányából fakadó félreértéseket és bonyodalmakat is.

 

Nagyon fontos tisztában lenni azzal, hogy ez egy érvényes szerződés, amelynek tartalma szükség szerint akár bíróság által is kikényszeríthető, ezért éppen olyan ez, mintha személyesen jogász jelenlétében kötöttük volna meg. A megfelelő szakmai hátteret hozzá a KRS Ügyvédi Iroda biztosítja.

 

Hogyan működik az eKRS?

 

Egy gyors regisztrációt és ügyfélazonosítást követően máris elérhető az online jogi platform, amelyen kilenc különböző ügycsoport közül kell kiválasztani a megfelelőt, ez esetben a követeléskezelés opciót. Ezen belül elérhető a kölcsönszerződés, a jelzálogszerződés, valamint a fizetési felszólítás is.

 

A szolgáltatás díja rendkívül kedvező, előre tudható és fix összeg, amelyet megismerünk még azelőtt, hogy belevágnánk a folyamatba. A dokumentumok minden aktuális és vonatkozó jogszabálynak, illetve törvénynek megfelelnek, ezért emiatt sem kell aggódnunk. A későbbiek során a rendszeren keresztül létrejött iratok a regisztráció segítségével elérhetőek maradnak, így azok letöltésére és nyomtatására is lehetőségünk nyílik. Ez garantálja, hogy nem fognak elkeveredni a nélkülözhetetlen dokumentumaink.

 

A folyamat során nincs szükség személyes találkozásra, minden szükséges lépés online, az eKRS-en keresztül, valamint szükség szerint Skype segítségével valósul meg. Érdemes ezt a lehetőséget választani, ha valóban érvényes szerződést szeretnénk kötni, minél gyorsabban és rugalmasabban, kedvező feltételek mellett.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei