Külsőre nem kap újítást az Apple Watch Ultra 3

2024.05.03| Android Headlines

Az Apple valószínűleg a 2024 szeptemberére tervezett őszi rendezvényén debütál majd az Apple Watch Ultra 3-mal. Az iPhone 16 sorozat mellett dobják piacra.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Már csak néhány hónap van hátra a hivatalos eseményig. Ahogy egyre közelebb kerülünk hozzá, folyamatosan jönnek elő újabb kiszivárogtatások és pletykák. Egy új internetes hír azt állítja, hogy a közelgő Watch Ultra 3-ban nem lesz jelentős hardverfrissítés az elődjéhez képest.

Az Apple világának egyik legnevesebb elemzője, Ming-Chi Kuo még októberben arról számolt be, hogy az Apple nem tervezi a Watch Ultra 3 megjelenését idén. Ugyanez a forrás nemrégiben megosztott egy új jelentést, amely szerint a Watch Ultra 3 mégis bemutatásra kerül. Továbbá azt is állítja, hogy azok, akik komoly hardverfrissítést várnak az órától, valószínűleg csalódottak lesznek, mivel az előrejelzések szerint nem lesz komoly hardvermódosítás.

Ha a Watch Ultra 2-t használja valaki és az Ultra 3-ra való frissítésre gondol, érdemes elfelejteni az ötletet. A készülő okosóráról viszont nem mondott sokat. Persze várunk néhány kisebb hardveres vagy külsőbeli változtatást, de semmi extrára ne számítsunk, mint például vércukor monitorzás. Még várnunk kell egy kicsit, hogy több információt kapjunk a készülő készülékről.

Külsőre nem kap újítást az Apple Watch Ultra 3

Ez tehát éles ellentétben áll az Apple Watch X-szel vagy az Apple Watch Series 10-zel, amelynek vékonyabb házzal és mágneses szíjjal érkezik. Vérnyomásérzékelést és alvási apnoe-érzékelést is kap majd, mindkét funkciónak az Apple Watch Ultra 3-on is meg kell jelennie, de  dizájn tekintetében úgy tűnik, hogy megkülönböztethetetlen lesz az Ultra 2-től.

Az Apple Watch SE nagy eséllyel még idén megjelenhet

A harmadik generációs Apple Watch SE 2024 szeptemberében kerülhet piacra, ami összhangban van a Watch SE sorozat kétéves frissítési ciklusával. Egyébként még mindig nem tudjuk, hogy az Apple idén kiadja-e a Watch Series 9 utódját. 

A jelentések szerint az Apple fejleszti az utódját, de az idei megjelenés bizonytalan. A források szerint az Apple akár 2024-ben, akár 2025-ben bemutathatja. A cég új iPhone 16-os készülékei egyébként várhatóan szeptemberben érkeznek meg.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

2023.07.07
| Phone Arena
Régóta írunk a 2023-as iPhone modellekről, és már csak nyolc hét van hátra attól, hogy hivatalosan is bemutassák az iPhone 15 sorozatot.
Kíváncsi vagy az új Apple Watch-ok akkumulátor kapacitására? Megmutatjuk!

Kíváncsi vagy az új Apple Watch-ok akkumulátor kapacitására? Megmutatjuk!

2022.09.14
| GsmArena
Az Apple-nek szokása, hogy termékei esetében elhagyja az akkumulátor kapacitásának értékeit, és ehelyett inkább órákban méri az akkumulátor élettartamát.
Apple Watch Ultra 2: egyszerűen a legjobb

Apple Watch Ultra 2: egyszerűen a legjobb

2023.09.13
| MacRumors
Az Apple Watch Ultra 2 gyorsabb S9 chipet, új Ultra Wideband chipet és az Apple valaha volt legfényesebb kijelzőjét tartalmazza.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei