Kuo: az iPhone 16 Pro Max hosszabb üzemidőt hozhat

2024.05.19| MacRumors

Ming-Chi Kuo elemző szerint az Apple az iPhone 16 Pro Max-ban megnövelt energiasűrűségű akkumulátorcellákat fog használni.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Ezek vagy hosszabb üzemidőt kínálnak a meglévő modellekkel azonos méretű akkumulátorral, vagy ezzel egyenértékű üzemidőt kisebb akkumulátorral felszerelve.

A legújabb ellátási lánc felmérése után Kuo azt állítja, hogy az Apple iPhone 16 Pro Max akkumulátor celláinak energiasűrűsége (Wh/kg) növekedni fog, aminek "az az előnye, hogy hosszabb üzemidő érhető el azonos méretű akkumulátorral vagy alacsonyabb akkumulátor mérettel ugyanolyan üzemidő." Kuo szerint az akkumulátor túlmelegedésének elkerülése érdekében az Apple először használ rozsdamentes acél akkumulátortokot termikus megoldásként.

Kuo: az iPhone 16 Pro Max hosszabb üzemidőt hozhat

A rozsdamentes acél nem olyan hatékony a hőelvezetésben, mint az alumínium, de robusztusabb és kevésbé érzékeny a korrózióra. A rozsdamentes acél akkumulátorház használata csökkenti az akkumulátor eltávolításának nehézségeit is, ami segít az Apple számára, hogy a jövőben megfeleljen az Európai Unió mobiltelefon-akkumulátorainak cserélhetőségére vonatkozó követelményeinek.

A Sunway lesz állítólag a rozsdamentes acél akkumulátortokok fő szállítója. Ha ennek az új akkumulátor-konstrukciónak a tömeggyártása jól megy, Kuo úgy véli, hogy a dizájnt jövőre az összes iPhone 17 modellben alkalmazni fogják.

Egy tavaly júniusi pletyka azt sugallta, hogy az iPhone 16 Pro modellek egymásra helyezett akkumulátorokat fognak használni, ami nagyobb kapacitást és hosszabb üzemidőt eredményezhet, de Kuo nem tesz említést a technológiáról. Az Apple várhatóan négy hónapon belül, szeptember közepén adja ki a közelgő iPhone 16 termékcsaládot.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei