Lumia élményt mindenkinek!

2012.03.01| Nokia

Egyyre több piacon, a felhasználók egyre szélesebb körének válik elérhetővé a Lumia-élmény.

Az új Nokia Lumia 610 okostelefon a Nokia negyedik és legalacsonyabb áron elérhető Lumia okostelefonja, mely azoknak a fiataloknak készült, akik szeretnének megismerkedni a finn gyártó Windows Phone-alapú készülékeivel. A Nokia Lumia 610 készülékkel könnyű kapcsolatot tartani a barátokkal, mivel azonnali elérést biztosít a közösségi oldalakhoz, és egy helyre rendezi az összes névjegyet a mobiltelefonról, az e-mail fiókból, a Facebookról, a Twitterről és a LinkedInről. Az Internet Explorerrel egyszerűbbé válik a böngészés, a játékok az Xbox Live alkalmazásnak köszönhetően könnyebben elérhetők. A készüléken a Nokia Térképek, a Nokia Vezess, és a Nokia Transport alkalmazások előretelepítve megtalálhatók, míg a Windows Phone Piactéren a felhasználók több ezer alkalmazás közül válogathatnak. Az egyedi kidolgozású Nokia Lumia 610 készülék fehér, ciánkék, magenta és fekete színekben lesz elérhető 2012 második negyedévétől.

Lumia élményt mindenkinek!

A Nokia Lumia 610 okostelefon megszületése az áprilistól elérhető új Microsoft szoftverfrissítésnek köszönhető, amely lehetővé teszi a kisebb memóriára és alacsonyabb teljesítményű processzorra optimalizált Windows Phone operációs rendszer futtatását, miközben változatlanul nagyszerű felhasználói élményt nyújt a kedvezőbb árfekvésű készülékeken is. Ráadásul a frissített Windows Phone platform így megfelel majd Kína hálózati és nyelvi követelményeinek is. Ennek köszönhető a Nokia bejelentése, hogy a cég az elkövetkező hónapokban a Lumia okostelefonok egy sorozatát elérhetővé teszi Kínában, lefedve ezzel mind a CDMA, mind a WCDMA technológiákat.

A Nokia az első LTE okostelefonja, a Nokia Lumia 900 piaci bevezetése után hamarosan világszerte elérhetővé teszi a készüléket a DC-HSPA hálózatot támogató verzióban is, amivel 42Mbits letöltési sebességet biztosító adatkapcsolat érhető el azokban az országokban is, ahol az LTE hálózatot még nem építették ki. A Nokia Lumia 900 okostelefon 4,3” ClearBlack AMOLED kijelzője kiváló érintési és megjelenítési élményt biztosít, és a készülék a Nokia legnagyobb kapacitású akkumulátorával rendelkezik, amely ideálissá teszi média lejátszására és szórakozásra akár utazás közben is. A Nokia Lumia 900 okostelefon elsődleges kamerájának egyedülálló Carl Zeiss optikája nagy rekesznyílással az alacsony megvilágítási viszonyok mellett is kiemelkedő teljesítményt nyújt, és a széles látószögű lencsének köszönhetően a teljes 16:9 arányú felvételek készítésére is alkalmas. A Lumia készülékek között elsőként, a Nokia Lumia 900 okostelefon előlapi, széles látószögű, nagy rekesznyílású kamerával is rendelkezik, melyek segítségével éles és élénk színű képek készíthetők. A Nokia Lumia 900 fehér, fekete és ciánkék színben lesz kapható 2012 második negyedévétől, az ára várhatóan 480 euró lesz.

Lumia élményt mindenkinek!

A Lumia-sorozat is részesül a Windows Phone platformhoz kapcsolódó egyedi Nokia élményekben. A Nokia Reading a Nokia stratégiájának új mérföldköve, ami átfogó szórakoztatási élményt kínál a Nokia Lumia készülékeken. A Nokia Reading egyszerű és integrált központként szolgál, amely a panorámaképes megjelenítésnek köszönhetően az e-könyvek és a hangoskönyvek egyszerűbb használatát, gyorsabb a hírolvasást, valamint a tartalmak kapcsolat nélküli elérését teszi lehetővé. A dinamikus tartalmakat élőképként (Live Tile) a kezdőképernyőre tűzhetjük. A Nokia Reading magas fokon személyre szabott és a földrajzi helyhez kötődő szolgáltatást kínál, amihez helyi nyelveken íródott anyagokat használ, amennyiben azok rendelkezésre állnak. A későbbi frissítésekkel lehetővé válik dinamikus magazinok összeállítása a feedekből, amivel a kedvenc online tartalmak egy integrált helyen érhetők majd el. A regisztráció és előfizetés nélküli Nokia Reading szolgáltatás áprilistól lesz elérhető.

A Nokia Transport, amely elsőként a Nokia Lumia 900 készülékeken lesz elérhető, kényelmes, háztól-házig vezető navigációt biztosít és a metrók, villamosok, elővárosi vonatok és buszok útvonalait is tartalmazza 45 ország több,, mint 500 városában. A Nokia Transport alkalmazás a legközelebbi állomáshoz vezető részletes útvonalakkal, több mint 80 város autóbusz és vasúti menetrend-információival várhatóan márciustól tölthető le a Windows Phone Piactérről.

A Nokia Vezess, az ingyenes, hangvezérelt navigációs alkalmazás következő frissítése, bármelyik Lumia telefont személyes navigációs eszközzé alakítja, ami teljes értékű kapcsolatnélküli használatot biztosít, és a sebességkorlátozásokra is figyelmeztet. A szoftverfrissítés a Windows Phone Piactérről várhatóan márciusban lesz elérhető.



További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei