Magyarországon a Huawei Mate 50 Pro!

2022.09.30| Huawei
Címkék:

Huawei Mate 50 Pro


A vadonatúj kameratechnológiával felszerelt Huawei Mate 50 Pro a vállalat történetének legerősebb zászlóshajó készüléke.

HUAWEI Mate 50 Pro – zászlóshajó okostelefon úttörő kamera technológiával

A Magyarországon most bemutatott HUAWEI Mate 50 Pro az ikonikus Mate sorozat legújabb innovációja, és egyúttal a gyártó történetének legerősebb zászlóshajó készüléke. A Mate 50 Pro az iparág vezető technológiáit vonultatja fel a mobilfotózás, valamint a stílusos és rendkívül tartós kialakítás tekintetében egyaránt.

Magyarországon a Huawei Mate 50 Pro!

A HUAWEI Mate 50 Pro-t egy 50 MP-es Ultra Aperture kamerával szerelték fel, valamint tíz fokozatban állítható fizikai rekesznyílással, amely egyesíti az optikai rendszer, a mechanikai szerkezet, a képalkotási technológia és a képfeldolgozás fontosabb közelmúltbeli fejlesztéseit. Az Ultra Aperture kamera f/1.4 - f/4.0 között állítható rekesznyílása az XD Fusion Pro képalkotó technológiával és a magas fényfelvétellel karöltve közel tökéletesre állítja a fényerőt, a fény- és árnyékrészleteket, valamint a hideg-meleg kontrasztot.

Az intelligens rekesznyílás Auto módban az automatikusan azonosított fotótémához és fényképezési forgatókönyvhöz igazítja a rekeszértéket. A Professzionális mód használata pedig lehetővé teszi a mélységélesség és az elmosódás mértékének manuális beállítását.

Az új Mate 50 Pro-val kivételes minőségű portrék készíthetők tökéletes bőrtónussal, textúrával és gyönyörű bokeh-effektussal. A készülékkel továbbá lenyűgöző és élénk tájképeket, éles előterű és természetesen elmosódott hátterű csodálatos makrófelvételeket, valamint a fejlett éjszakai üzemmódnak köszönhetően gyenge fényviszonyok mellett vagy akár koromsötétben is kiváló minőségű fotókat lehet készíteni.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Magyarországon a Huawei Mate 50 Pro!

A készülék megőrizte a Mate sorozat ikonikus formáját, ugyanakkor HUAWEI Mate 50 Pro elsőként kapta meg az elegáns, lépcsős mintázatú, dombornyomott dizájnt. A Huawei új zászlóshajója az IP68 besorolású, így akár két méteres mélységig vízálló, és megállja a helyét a nedves és poros környezetben is.

A zászlóshajó okostelefon olyan fejlett technológiával dolgozik, amely jelentősen növeli a teljesítményt. Az EMUI 13 operációs rendszer, amely a Mate 50 Pro okostelefonnal debütál, egyérintéses navigációval egyszerűsíti a mindennapi használatot.

A Mate 50 Pro okostelefon hazánkban várhatóan november elejétől lesz elérhető két színben, nyitóára pedig 569.000 forint lesz, ami elég erősnek tűnik.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

2023.10.31
| Phone Arena
Múlt hét végén bemutatkozott a Xiaomi 14 sorozata Kínában, 3000 nites kijelzőkkel és változtatható rekesznyílású kamerákkal büszkélkedhet.
Holnaptól megvásárolható nálunk is a Huawei Mate 50 Pro!

Holnaptól megvásárolható nálunk is a Huawei Mate 50 Pro!

2022.11.02
| GsmArena
A legújabb Huawei sorozatból csak az egyik modell érkezik holnap Európába, de ennek is nagyon örülünk!
A Huawei megelőzi az Apple-t az új okostelefon-technológia bejelentésével

A Huawei megelőzi az Apple-t az új okostelefon-technológia bejelentésével

2022.09.05
| Phone Arena
A Huawei Mate 50 sorozat, a gyártó 2022-es zászlóshajója kedden, szeptember 6-án kerül bemutatásra, egy nappal azelőtt, hogy az Apple bemutatja az iPhone 14 sorozatot.
Megújult a Huawei alkalmazásboltja, az AppGallery

Megújult a Huawei alkalmazásboltja, az AppGallery

2022.10.14
| Huawei
A felhasználók mostantól közvetlenül az AppGalleryn keresztül férhetnek hozzá a legnépszerűbb alkalmazásokhoz.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei