Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

2023.01.09| AliExpress

Blackview BV9200: 6,6 hüvelykes, 120Hz-es kijelző, 5000mAh-es akkumulátor, 14GB Ram - csapj le rá most!

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Blackview egy virágzó technológiai márka, amely a strapabíró kültéri telefonokra specializálódott, A minőségre és az élményre nagy hangsúlyt fektetve, minden Blackview termék szigorú szabványoknak és minőségtesztelési folyamatoknak vetik alá a kiváló felhasználói élmény biztosítása érdekében. A Blackview a hosszú tapasztalat és a kritikus tanulás révén fáradhatatlanul törekszik a funkcionális elégedettség és az innovatív technológia tökéletes szinergiájára a strapabíró telefonokban, amit a legutóbb megjelent Blackview BV9200 is bizonyít.

Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

A Blackview BV9200 szemet gyönyörködtető kijelzője 6,6 hüvelykes nagy képernyővel rendelkezik, amely támogatja a 120 Hz-es nagy frissítési frekvenciát és a 2,4K nagy felbontást, így határok nélküli, élénk vizuális élményt nyújt. A 310 g-os könnyű és 13,66 mm-es karcsú testtel három színválasztékban - fekete, narancssárga és zöld - ügyesen megmunkált dizájnt is kínál a felhasználóknak. Hogy a felhasználók teljes mértékben élvezhessék a szembarát élményt, a BV9200 kijelzője a TÜV Rheinland Low Blue Light tanúsítvánnyal rendelkezik, amely segít csökkenteni a káros kék fényt a vizuális képminőség romlása nélkül. Emellett a strapabíró CORNING® GORILLA® GLASS 5 kijelzője strapabíró képernyővédőként működik a karcolások és az 1,2 méteres esések ellen.

A BV9200 nagyobb kerete nagyobb, 5000mAh kapacitású akkumulátort tesz lehetővé, amely akár 500 óra készenléti időt, 37,5 óra telefonálást, 19,5 óra zenét, 12,5 óra webböngészést és 8,5 óra játékot is támogat. Emellett gyorsabb, 66 wattos vezetékes töltési sebességet is lehetővé tesz, így a hatalmas akkumulátor mindössze öt perc alatt 20%-ra tölthető fel.

Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

A Blackview BV9200-t az Octa-core MediaTek Helio G96 hajtja, amely növeli az energiahatékonyságot és a feldolgozás késleltetését, ugrásszerűen javítva a felhasználók számára a sima, gyors és többfeladatos kapcsolódási élményt. A készülék 8 GB RAM-mal rendelkezik, amely a 6 GB RAM Plus funkcióval gyakorlatilag 14 GB-ig bővíthető, támogatva a különböző típusú feladatok egyidejű, késleltetés nélküli futtatását. A tárolókapacitás akár 256 GB-ot is kínál, 1 TB-os, TF-kártyával bővíthető opcióval, ami rengeteg tárhelyet biztosít, és megspórolja a másik felhőalapú tároló problémáját. Egy másik eladási szempont a beépített hűtőrendszer, amely 15%-kal növeli a hűtési kapacitást, és 10°C-kal csökkenti a CPU hőmérsékletét, így a telefon hűvösen marad.

A Blackview BV9200 világpremierje 2023. január 9. és 13. között kezdődik és mindössze 199,99 dollárért azaz 73.000 forintért 50% kedvezménnyel vásárolható meg az AliExpress oldalán!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei