Megbízható forrás szerint a Galaxy S25 Ultra négy hátsó kamerával rendelkezik

2024.05.14| Android Headlines

Előfordulhat, hogy a Samsung nem távolítja el a 3x zoom kamerát a Galaxy S25 Ultra készülékről.

Egy neves iparági bennfentes szerint a 2025-ös zászlóshajó hátulján marad a négy kamera. Egy korábban meg nem erősített pletyka szerint a cég azt fontolgatja, hogy a telefont egyetlen, változtatható gyújtótávolságú zoom kamerával szerelik fel.

Az elmúlt néhány évben a Samsung Galaxy Ultra zászlóshajói két zoom kamerát tartalmaztak a hátlapon. Az egyik 3-szoros optikai zoommal, míg a másik 10-szeres optikai zoomot kínált tavalyig. A vállalat idén ötszörös objektívre váltott a Galaxy S24 Ultrával. Várható volt, hogy jövőre is hasonló beállítás marad a Galaxy S25 Ultra készüléken, bár a hardverfrissítés soha nem szerepelt a kártyákon.

Nemrég felröppent egy vad pletyka, miszerint a Samsung egy Galaxy S25 Ultra prototípust tesztel, amelynek hátlapján mindössze három kamera található. A 200 MP-es főkamera és a 12 MP-es ultraszéles látószögű objektív mellett egy zoom-kamera is helyet kapott, két fix gyújtótávolsággal. Két különböző nagyítási fokozatban kínál optikai zoomot. Az egyik körülbelül 4-5-szörös, a másik pedig 6-7-szeres, és a Samsung továbbfejleszti a fő kamerát a veszteségmentes fotók készítéséhez akár 3-szoros zoomig.

Megbízható forrás szerint a Galaxy S25 Ultra négy hátsó kamerával rendelkezik

Ez a beállítás ugyanazt a célt szolgálja, mint két különálló zoom-kamera, eltérő optikai zoommal. Ice Universe azonban azt állítja, hogy a pletyka pontatlan. Biztos abban, hogy a Samsung négy hátsó kamerával szereli fel a Galaxy S25 Ultrát. Pontosabban, nem engedi el a 3x zoom kamerát, ami azt jelenti, hogy valószínűleg lesz másik zoom kamera 5x vagy nagyobb optikai zoommal.

Mivel az eredeti pletyka szerint ez egy prototípus, a Samsung rövid időre tesztelhette a változtatható zoomú kamerát, és úgy döntött, hogy visszatér a kettős zoom-os kamerabeállításhoz. Nem világos, hogy a vállalat a változtatható zoom kamera okozta technikai nehézségek miatt követett-e vissza, vagy a 200 MP-es főkamerával nem tudta elérni a kívánt 3x zoom-os fotókat és videókat.

Bár a Samsung nem távolítja el a 3x zoom kamerát, ez nem zárja ki a Galaxy S25 Ultra kamera hardverfrissítésének lehetőségét. "A frissítés nagyon is lehetséges" - mondta Ice Universe, hozzátéve, hogy "konkrétabb és pontosabb hírekre várnak". A forrás megbízható évek óta a Samsung terveivel kapcsolatban, így várjuk a friss híreket.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei