Megérkezett a Huawei Watch 3 és a Watch 3 Pro

2021.06.03| GSM Arena

A kínai cég tegnap bejelentette a Harmony OS mellett többek között két új okosóráját is az új rendszerrel.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Négy év telt el azóta, hogy a Huawei utoljára adott ki csúcskategóriás okosórát - a GT sorozat képességei ugyanis korlátozottak. De most végre itt van és ez az egyik első HarmonyOS 2.0 eszköz. Két modell létezik - a Huawei Watch 3 és a Watch 3 Pro - ez utóbbi más külsővel és prémiumabb anyagokkal rendelkezik, valamint jobb az üzemideje is.

Megérkezett a Huawei Watch 3 és a Watch 3 Pro

Kezdjük az alapmodellel!

Huawei Watch 3

Ez az óra 3D forgó koronával rendelkezik, amely a jobb felső gombot helyettesíti. A Huawei azt állítja, hogy ez lehetővé teszi a felhasználói felületen történő navigációt, a korona időjárásálló - nedves és kesztyűs kézzel is működik, ellentétben az érintőképernyőkkel.

További prioritás volt, hogy a kijelző körüli keretet minél jobban lecsökkentsék. Az 1,43 hüvelykes AMOLED panel egy kicsit nagyobb, mint a cég korábbi óráin. Nagyon világos, eléri az 1000 nit fényerőt, a pixelsűrűség 326 ppi.

Megérkezett a Huawei Watch 3 és a Watch 3 Pro

A kijelzőt megerősített üveg védi, az óra teste kiváló minőségű acélból, a hátlap pedig kerámiából készül. Az óra 5 ATM-ig vízálló, a test átmérője 46,2 mm, vastagsága 12,15 mm, szíj nélkül 54 g tömegű. A Huawei több különböző összeállítást készített az órából: Active (szilikon szíjjal), Classic (bőrszíj), Elite (fém szíj) és Classic (milánói szíj).

A Huawei Watch 3 hátulján található csomag tartalmazza a pulzusszám- és a vér-oxigén (SpO2) érzékelőket, valamint egy bőr hőmérséklet szenzort is. Ezek éjjel-nappal működnek, az óra 24/7 stressz- és alváskövetéssel is rendelkezik.

 

Megérkezett a Huawei Watch 3 és a Watch 3 Pro

A Huawei Watch 3 önmagában is használható. Rendelkezik eSIM-mel, amely 4G adatkapcsolatot biztosít, ez képes kezelni a hívásokat, de a Huawei Musicból Bluetooth fülesre is képes zenét lejátszani. Érdekes módon a videohívás is támogatást élvez, bár kamera nélkül elég egyoldalú a dolog, cserébe beépített hangszóróval is rendelkezik az óra.

A Huawei büszke arra, hogy elhozta az AppGallery-t az órához. Ez azt jelenti, hogy a HarmonyOS alkalmazásokat közvetlenül az órára is le lehet tölteni. A vállalat már több, Kínán kívüli fejlesztővel is együttműködött, akik szoftverüket az új platformra hozzák. A Huawei nem említette a chipsetet, de azt elárulta, hogy az óra 2 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel rendelkezik.

Mivel rengeteg alkalmazás elérhető lesz, a felhasználói felület egyedi megoldást kapott. A felhasználó könnyen kereshet és nagyíthat, ami a leggyorsabb módja annak, hogy megtalálja a szükséges alkalmazást, mint egy lista görgetése.

A Huawei Watch 3 üzemideje normál módban 3 nap 4G engedélyezéssel, ez nagyon jó egy okosóra számára. Engedélyezhető az ultra-tartós módot, amellyel 14 napig is kibírhatja az óra egyetlen feltöltéssel, miközben fontos funkciókról sem kell lemondani, például az SpO2 figyelésről, 14 edzésmódról, Bluetooth hívásról vagy az animált óraszámlapokról. A töltés vezeték nélküli módon történik.

Megérkezett a Huawei Watch 3 és a Watch 3 Pro

Az edzésmódokról szólva az óra több mint 100 módot támogat, köztük 17 professzionális móddal (kültéri és beltéri). Van esésérzékelés, amely az eSIM kapcsolattal SOS segélykérő üzenetet küldhet ki. A helymeghatározás támogatja a GPS, a GLONASS, a Galileo, a Beidou és a QZSS funkciókat. A Huawei Watch 3 előrendelései már elkezdődtek 335 € áron, az értékesítés június 11-én kezdődik.

Huawei Watch 3 Pro

A Huawei Watch 3 Pro klasszikusabb megjelenést kölcsönöz, így a kijelző körül hangsúlyos a keret. Mint említettem, az anyagok és az üzemidő különbözteti meg a 3-ast a Pro-tól, valamint egy extra funkció.

Megérkezett a Huawei Watch 3 és a Watch 3 Pro

Az óratest titánból készül, a hátlap kerámia, a kijelzőt zafírüveg védi. Ez a modell nagyobb, mérete 48×48,6×14 mm, súlya 63 g (szíj nélkül). Az akkumulátor üzemideje 5 nap 4G adatkapcsolattal, ultrahosszú módban pedig 21 nap is lehet.

Megérkezett a Huawei Watch 3 és a Watch 3 Pro

Ez az egyik első olyan okosóra, amely kétsávos GPS-vevővel rendelkezik (band 1 és 5), ezek sokkal pontosabb és stabilabb helyzetet nyújtanak még sűrű városi környezetben is. Testvéréhez hasonlóan már előrendelhető Kínában a Huawei Watch 3 Pro, az értékesítés június 11-én kezdődik. A prémium titán és zafír anyagok miatt a Pro magasabb áron szerezhető be, ez átszámítva 425 eurót jelent.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

2021.01.26
| SamMobile
A Samsung Galaxy Watch 4, illetve Watch Active 3 okosóra egy, a diabéteszesek számára rendkívül fontos szenzort kaphat.
Ennyibe kerül az olcsó Redmi Note 12 széria itthon

Ennyibe kerül az olcsó Redmi Note 12 széria itthon

2023.03.30
| Xiaomi
A Redmi Note 12 sorozat a csúcskategóriára jellemző funkciókat hozott a felső-közép kategóriába agresszíven lent tartott árakkal.
Meglepetés: itt a Huawei Watch 4 sorozat

Meglepetés: itt a Huawei Watch 4 sorozat

2023.05.10
| Huawei Central
A Huawei Watch 4 sorozat 1,5 hüvelykes LTPO zafír képernyővel, titánium tokkal, bolygó témákkal és még sok mással mutatkozott be.
Samsung Galaxy Watch 4: vércukorszint érzékelő nélkül

Samsung Galaxy Watch 4: vércukorszint érzékelő nélkül

2021.05.12
| SamMobile
A Samsung Galaxy Watch 4 és az Active 4 modellből nagy eséllyel hiányozni fog a vércukorszint-érzékelő.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei