Megjelent a komplett Huawei Watch GT 5 okosóra család

2024.09.20| GSM Arena

A Huawei Watch GT 5 sorozat megérkezett, beleértve a titán borítású Pro modelleket és a Watch D2-t is.

A Huawei órái remek kombinációt kínálnak a dizájn, az üzemidő és a funkciók terén. Ebben az évben továbbfejlesztették a TruSense egészségügyi monitorozó rendszert, és bemutatták a könnyű titán verziót is. Emellett végre megérkezett a Watch D folytatása is, amely megbízható vérnyomásmérést kínál.

Huawei Watch GT 5

A Huawei Watch GT 5 két méretben érkezik: 41 mm és 46 mm. A kisebb modell 1,32 hüvelykes, míg a nagyobb 1,43 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. A készülékek rozsdamentes acélból készültek, és az előző generációhoz képest vékonyabbak lettek. A 46 mm-es modell "Ocean Blue" színben elérhető, a 41 mm-es modell pedig kompaktabb kialakítást kapott.

Megjelent a komplett Huawei Watch GT 5 okosóra család

Az új GT 5 sorozat továbbfejlesztett antennával és algoritmusokkal rendelkezik a pontosabb helymeghatározás érdekében. Az útvonal pontossága 40%-kal, a távolság és a tempó pontossága 30%-kal, illetve 20%-kal javult. A TruSense rendszer a szokásos pulzus- és véroxigénszint-mérést kínálja, alváskövetéssel és a nők egészségének monitorozásával. Újdonság az érzelmi jólét követése is, bár ez a funkció nem lesz elérhető Európában.

Huawei Watch GT 5 Pro

A Huawei Watch GT 5 Pro 42 mm-es és 46 mm-es méretekben kapható, és titán házzal rendelkezik. A kijelző zafírüveggel védett, és a Pro modellek EKG funkcióval is rendelkeznek, amely 30 másodperc alatt nyújtja az eredményeket. Az órák offline térképekkel és valós idejű navigációval rendelkeznek, amelyek különösen hasznosak futás és kerékpározás közben.

Ez még nem minden, az óráknak több mint 100 edzésmódja van. A Pro modellek Free Diving móddal egészülnek ki 40 méterig (130 láb) vízállósággal, mélységkövetéssel és emlékeztetőkkel. Az órák IP69K besorolásúak is, mivel ellenállnak a forró vízsugárnak is. A speciális külső bevonatnak köszönhetően ellenállnak a sópermetű korróziónak. 

Megjelent a komplett Huawei Watch GT 5 okosóra család

A Pro-knak továbbfejlesztett térképezési jellemzői lesznek, beleértve a topográfiai térképeket 10 méteres időközönkénti szintvonalakkal. Több mint 15.000 golftérkép áll rendelkezésre 3D-s előnézetekkel és pontos útbaigazítással. A beépített pontozókártya segítségével nyomon követheti a játékot. A golf funkció 69 országban lesz elérhető még ebben a hónapban.

A Huawei Watch GT 5 és GT 5 Pro akkumulátora hosszú üzemidőt nyújt. A kicsi (41 mm-es és 42 mm-es) karórák 5 napig bírják az Always On Display funkcióval együtt, rendszeres használat mellett pedig akár 7 napig. A nagyobb (46 mm-es) karórák AOD-vel 9 napig, rendszeres használat mellett akár 14 napig bírják. A Pro-k támogatják a vezeték nélküli töltést, és 60 perc alatt teljesen feltölthetők.

Huawei Watch D2

A Huawei Watch D2 egy frissítés az előző Watch D modellhez képest, és megbízható vérnyomásmérést kínál. Az 1,82 hüvelykes OLED kijelző nagyobb, mint az eredeti Watch D kijelzője. Az órában lévő mandzsetta rendszeresen felfújódik, és éjszaka is képes mérni a vérnyomást. Az óráról részletesen külön cikkben írtunk.

Megjelent a komplett Huawei Watch GT 5 okosóra család

A Huawei Watch Ultimate új kiadása 

A Huawei Watch Ultimate tavaly két verzióval jelent meg: kék és fekete. Most egy harmadik szín is elérhető: zöld. A zöld kiadás kétszínű, nanotechnológiás kerámia kerettel rendelkezik, amely körülveszi a zafír kristályüveget. Az Ultimate egyben az első, amely cirkónium alapú folyékony fémet használ. A csuklópántok választéka természetesen kibővült a zöld, szövött pánt kialakítású, HNBR gumi és prémium titán opciókkal.

Megjelent a komplett Huawei Watch GT 5 okosóra család

Árak és elérhetőség

A HUAWEI WATCH GT 5 alapmodellek ajánlott bruttó fogyasztói árai:

  • Fekete szilikon szíjas 46mm-es modell: 99.990 Ft
  • Kék szilikon szíjas 46mm-es modell: 94.990 Ft
  • Barna bőrszíjas 46mm-es modell: 109.990 Ft
  • Kék szövött szíjas 46mm-es modell: 104.990 Ft
  • Fehér bőrszíjas 41mm-es modell: 104.990 Ft
  • Barna bőrszíjas 41mm-es modell: 109.990 Ft
  • Milánói szíjas 41mm-es modell: 119.990 Ft.

A HUAWEI WATCH GT 5 Pro modellek ajánlott bruttó fogyasztói árai:

  • Fekete szilikon szíjas 46mm-es modell: 139.990 Ft
  • Titán 46mm-es modell: 199.990 Ft
  • Fehér szilikon szíjas 42mm-es modell: 179.990 Ft
  • Fehér kerámia szíjas 42mm-es modell: 239.990 Ft

Az órák teljesen kompatibilisek Androiddal, iOS-szel és EMUI okostelefonokkal is.

Az okosórák megvásárolhatók a MediaMarkt, a Euronics, a Yettel és a Telekom üzleteiben és online felületein, valamint az Alza weboldalán. Bármilyen HUAWEI WATCH GT 5 okosóra vásárlása esetén az ajánlott fogyasztói ár 3 hónap ingyenes hozzáférést is tartalmaz az Egészég+ szolgáltatáshoz, amely exkluzív tartalmakhoz biztosít hozzáférést, beleértve a különböző edzésterveket kezdőtől a haladó szintig, az irányított meditációkat és légzőgyakorlatokat.

A gyártó emellett ráadás HUAWEI FreeBuds 5i fülhallgatót is ad új okosóra vásárlás mellé szeptember 19-től október 31-ig a MediaMarkt, a Euronics üzleteiben és weboldalain, valamint az Alza weboldalán.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Megjelent a komplett Huawei Watch GT 5 okosóra család

Megjelent a komplett Huawei Watch GT 5 okosóra család

2024.09.20
| GSM Arena
A Huawei Watch GT 5 sorozat megérkezett, beleértve a titán borítású Pro modelleket és a Watch D2-t is.
Két hét múlva érkezik a Huawei új okosóra sorozata

Két hét múlva érkezik a Huawei új okosóra sorozata

2024.09.05
| Huawei Central
A Huawei Watch GT 5 sorozat a cég következő okosóra kollekciója, amelynek megjelenése hamarosan várható.
Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.
Figyelem P30 Pro tulajok!

Figyelem P30 Pro tulajok!

2019.11.12
| GSM Arena
Már nagyon közel van az Android 10 frissítés.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei