Megmutatjuk közelebbről a 200 megapixeles vivo X200 sorozatát

2024.10.10| Phone Arena

A következő hetek izgalmasak lesznek a csúcskategóriás telefonok számára, különösen öt új, Kínából érkező modell megjelenésével.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Ezek egyike a vivo X200 sorozat, amely jövő héten debütál Kínában. A megjelenés előtt a vivo többször is megmutatta három közelgő zászlóshajóját, így már jó rálátásunk van a dizájnjukra. Most azonban egy újonnan megjelent videó révén még közelebbi betekintést nyerhetünk.

A promóciós videó eredetileg Kínában jelent meg, és most már elérhető az X platformon, ahol a vivo X200 és a vivo X200 Pro modellek is láthatók. A vállalat várhatóan egy harmadik modellt is bemutat majd – a vivo X200 Pro mini-t, amely a Pro változat összes erőteljes funkcióját kínálja, de kompaktabb kivitelben.

Nem meglepő, hogy mindhárom vivo X200 modell hasonló dizájnt képvisel. Mindegyik lapos oldalakat mutat, amelyek simán elkeskenyednek a széleken, és kör alakú kameramodul található a hátlapjukon, ZEISS optikával a továbbfejlesztett fényképezési élmény érdekében.

A vivo X200 Pro mini tükrözi az alap X200 dizájnját és kamera összeállítását, míg a X200 Pro egy egyedi objektív rendezéssel emelkedik ki, ezzel adva némi megkülönböztetést. A kamera elrendezés különbségei ellenére mind az X200, mind az X200 Pro ugyanazokban a színekben lesz elérhető:

  • Holdfény Fehér
  • Éjfekete
  • Zafír Kék
  • Titán

A mini változat viszont friss rózsaszín és zöld opciókkal kavarja fel az állóvizet, eltérve a kék és titán színektől, amelyeket nagyobb testvéreinél láthatunk. Természetesen klasszikus fekete és fehér verziók is elérhetők lesznek, akárcsak a sorozat többi tagjánál.

Mindhárom készülékről azt feltételezik, hogy a hamarosan megjelenő MediaTek Dimensity 9400 chip hajtja majd őket, bár erre még várunk hivatalos megerősítést. Általánosságban elmondható, hogy lenyűgöző specifikációkat ígérnek. Például a Pro modell várhatóan egy 200 MP-es periszkópos teleobjektíves kamerával érkezik, amely hihetetlen részleteket ígér távoli tárgyakról is.

Az X200 sorozat az akkumulátor terén is erősnek ígérkezik. A vivo X200 várhatóan egy 5600 mAh-s akkumulátort kap 90W-os vezetékes töltéssel, míg a X200 Pro egy még nagyobb, 6000 mAh-s akkumulátort kaphat.

Megmutatjuk közelebbről a 200 megapixeles vivo X200 sorozatát

Összességében a vivo X200 sorozat erős versenyzőnek tűnik a zászlóshajók között. Érdekes lesz látni, hogyan viszonyul más csúcskategóriás modellekhez, amelyek ebben a hónapban debütálnak, mint például a Xiaomi 15 sorozat, Oppo Find X8, OnePlus 13 és Honor Magic 7.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Három hét múlva jön a HTC A9 Aero

Három hét múlva jön a HTC A9 Aero

2015.09.09
| Phone Arena
A friss hírek szerint a tajvani gyártó szeptember 29-én mutatja be a HTC A9 Aero csúcsmobilt, valamint a HTC Butterfly 3 modelleket.
A Meizu Pro 6 pózolt a kamerának

A Meizu Pro 6 pózolt a kamerának

2016.04.04
| Phone Arena
A neves kínai gyártó hamarosan bejelentésre kerülő Meizu Pro 6 okostelefonja hétvégén lencsevégre került, így szemügyre vehettük a letisztult megjelenésű fém házat.
Döbbenet: HTC Desire S 135 ezer forintért!

Döbbenet: HTC Desire S 135 ezer forintért!

2011.02.18
Az Amazon brit oldalára felkerült a héten bemutatott HTC Desire S, méghozzá árral együtt.
Elgondolkoztál már, hogy milyen lehet egy OnePlus tablet? Most itt a lehetőség, hogy vásárolj is egyet!

Elgondolkoztál már, hogy milyen lehet egy OnePlus tablet? Most itt a lehetőség, hogy vásárolj is egyet!

2023.02.08
| GsmArena
A várakozásoknak megfelelően a OnePlus tegnap leszállította első tabletjét, amit egyszerűen Padnak neveztek el.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei