Mert a sérülésekkel is számolni kell, ha fogadsz

2022.07.14
Címkék:

Napjaink, az online fogadás által uralt világában szinte mindenre lehet fogadni

Ezzel együtt azt is figyelembe kell venni, hogy a sérülések nemcsak önmagában fontosak, hanem kihathatnak egy adott csapat teljesítményére és a fogadóirodák ajánlataira egyaránt.

Mert a sérülésekkel is számolni kell, ha fogadsz

Az online sportfogadás világa elképesztően színes lett az utóbbi években. Szinte mindenre, bárhonnan, bármikor lehet fogadni. A világ legnagyobb fogadóirodák kínálataiba olyan, sokszor egészen hajmeresztő ajánlatok is bekerülnek, mint például egy mérkőzést megelőzően melyik csapat nyeri a pénzfeldobást, vagy, hogy melyik csapat fogja kezdeni a mérkőzést. Utóbbi ugye nem függ össze a pénzfeldobásnál, mert az a játékos, amely helyesen tippelt, eldöntheti, hogy térfelet vagy kezdési jogot választ. Szóval a fogadás tárháza nagyon színes, szemben a bet365 regisztráció egyszerűségével. Hiába adott azonban ez a lehetőség, fontos arra odafigyelni, hogyan változik az általunk kedvelt sportágunk, sőt, ahogy közeledik egy-egy mérkőzés könnyen lehet, hogy olyan módosulások történnek, amik nagyban befolyásolhatják a találkozó végkimenetelét. Ilyen egy-egy játékos sérülése – esetleg személyi változások. Egyértelmű, ha egy csapat egyik legfontosabb játékosa sérülés miatt kiesik, az kihat az egész csapatra. Megváltozik a dinamika, a felállás, akár az egész addigi taktikai elképzelés módosulhat.

A fogadások megtétele során tehát fontos szem előtt tartani, hogy a csapat egy vagy több tagja esetében fennáll-e sérülés veszélye. Persze, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Egyszerűen arról van szó, hogy számolni kell a sérülésekkel, s azok hatásaival. Nézzünk erre egy példát.

Mi van akkor, ha nincs Steven Gerrard?

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Több mint tíz évvel ezelőtt egy szombati napon a Premier League-be Liverpool-West Ham mérkőzést rendeztek, amelynek egyértelmű esélyese a hazai csapat volt. De a meccs előtt néhány nappal, Steven Gerrard a Liverpool angol játékosa az Anglia-Franciaország találkozón sérülést szenvedett.

A fogadóirodák azonnal reagált, és a Liverpool győzelmének oddsa 1,40-ről 1,60-ra emelkedett. A piac azonnal visszatükrözte az oddsokban azt, ami Steven Gerrarddal történt. Igaz, nem olyan egyszerű ez, mindig nehézséget jelentenek az olyan változások, mint egy játékos sérülése vagy a felállás megváltozása, ezt pedig statisztikai tényezőként rendszerbe integrálni bonyolult. Hogyan értékelhetné egy fogadó, azt a tényt, hogy Gerrard kihagyja a West Ham elleni meccset, hiszen ez a változás egyértelműen befolyásolja a Liverpool győzelmi esélyeit.  Azt csak a teljesség kedvéért tesszük itt hozzá, hogy hiába az első nagy ijedtség, a Pool nagyon magabiztosan, már az első félidőben három gólt szerezve, 3-0-s győzelmet aratott a West Ham United ellen.

Van olyan lehetőség, amellyel érdemes élni

Ami még fontos és érdekes a témát tekintve, az, hogy számos olyan oldal, szolgáltatás létezik, amely a felhasználóknak nyomkövetést ajánl. Nehéz ugyanis nyomon követni a topligákban játszó játékosok állapotának változásait – mikor sérült meg, mikor térhet vissza, és a többi. Ilyenkor pedig sokat segít egy naprakész, átlátható adatbázis, amelyben a fogadó átnézheti egy adott bajnokság klubjait, és megtudhatja, mely játékosok sérültek, milyen jellegű sérülésekkel bajlódnak.  Ezenkívül értékes információkkal gazdagodhat a felfüggesztett és eltiltott játékosokkal kapcsolatban, így ezeket az információkat szem előtt lehet tartani, amikor valaki futballmérkőzésekre fogad.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei