Mi Band 5 funkciók leleplezve

2020.06.09| Tech Radar

A Xiaomi nemrég jelentette be, hogy a Mi Band 5-öt június 11-én mutatja be Kínában.

A cég most hivatalosan kiadott hét fő frissítést, amelyek az új fitnesz trackerrel együtt érkezik. A hivatalos nyilatkozat szerint a Mi Band 5 hét újdonságot hoz a Mi Band 4-hez képest. A listában az első egy nagy, dinamikus színes kijelző. Várhatóan 1,2 hüvelykes OLED kijelzőt kap az újdonság, amely méretes ugrás a Mi Band 4 kisebb, 0,95 hüvelyk képátlójához képest.

Ezenkívül a poszter megemlíti egy professzionális érzékelő érkezését, amely azt állítja, hogy az SpO2 szenzor továbbfejlesztett változata a stressz és a légzés monitorozása mellett. Az SpO2 a vér oxigén telítettsége, ezt képes mérni a Mi Band 5.

Mi Band 5 funkciók leleplezve

Csakúgy, mint a Mi Band 4, az újabb okoskarkötő is NFC-t kap, így Kínában használható lesz fizetésre, azonban a nemzetközi piacon még nem biztos, hogy ez támogatást élvez. A pletykák szerint a globális verzió támogathatja a Google Pay-t.

Nagy újítás a szériában, hogy a Mi Band 5 támogatja a mágneses töltést, így végre nem kell mindig kivadászni a szíjból a kütyüt. A vállalat azt is megerősítette, hogy 11 új sportmóddal fog rendelkezni az új karkötő, így a korábbi modellekhez képest újdonság a jóga, az ugrálókötelezés, a beltéri kerékpár és a evezés is többek között.

Mi Band 5 funkciók leleplezve

Érdekes módon a poszter egy új egészség módot is említ, amely várhatóan a menstruációs ciklust is képes lesz rögzíteni. Végül a legfontosabb tulajdonság, jön a távoli fényképezés lehetősége. A cég ezt még nem magyarázta meg, de a Mi Band 5 képes lesz fotókat készíteni okostelefonnal úgy, hogy távolról irányítja a készüléket, kvázi elsütő gombként funkcionál majd. A Xiaomi Mi Band 5 sárga, piros, kék és fekete színű változatban érkezik. Ára Kínában a 175 CNY (25 dollár) körüli lesz.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei