Mi mindenre képes manapság egy mosógép?

2023.06.19
Címkék:

Természetesen a címben megfogalmazott kérdésre sokféle választ adhatunk, ám mi most azokat a feleleteket szeretnénk megtalálni, amelyek azt mutatják meg, hogy mit várhatunk el napjainkban egy modern mosógéptől.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Melyiket válasszuk?

 

A Markabolt.hu Electrolux elöltöltős mosógép kínálatában azonnal látni fogjuk, hogy még akkor sem feltétlenül egyszerű a döntés, ha abban már biztosak vagyunk, hogy elöltöltős modellt szeretnénk, sőt, a márka mellett is elköteleztük magunkat. 

 

Az elöltöltős készülékek nagyon mutatósak, ugyanakkor praktikusak is. Jellemzően nagy kapacitással rendelkeznek, miközben képesek arra is, hogy ideális mértékűre csökkentsék a vízhasználatot. Az Electrolux pedig élen jár nem csupán az innovatív megoldásokban, hanem a környezet megóvásáért tett lépésekben is. Így aztán remek kiindulópont ezt a márkát és típust kiindulási alapnak választani. De hogyan tovább?

 

Energiatakarékosság és innovációk

 

Érdemes alaposabban szemügyre venni az UniversalDose mosógépet, amely megfelel minden eddig megfogalmazott elvárásunknak, ugyanakkor még ezeken is messze túlmutat. Az ÖKOInverter motor, a SensiCare rendszer, a gőzprogram mind-mind olyan pozitívumoknak számítanak, amelyek megléte esetén azonnal tudhatjuk, hogy az adott modell érdemes a figyelmünkre.

Mi mindenre képes manapság egy mosógép?

Kapacitását tekintve 8 kilogrammnyi koszos ruhával tudjuk megpakolni ezt a berendezést, amihez 100 mosási ciklus mellett 42 kW-nyi energiaigény társul, valamint egy mosáshoz 42 liternyi vizet használ fel. 

 

Természetesen elérhető minden olyan mosási funkció, amelyet ma már gyakorlatilag alapnak tekintünk. Ilyen a környezettudatos, energiatakarékos ECO program, illetve a ruhaanyagok szerint megválasztható programok is. Van emellett lehetőség centrifugázásra, öblítésre, gőzölésre, előmosásra, folttisztításra, valamint allergiások számára is kínál megoldást ez a készülék. Ha pedig szeretnénk, egyedileg is szabályozhatjuk az egyes programokon belül a mosás időtartamát. 

 

Manapság nagyon népszerű a mosókapszula - ez a mosógép ezt is kiválóan fel tudja oldani, méghozzá az adagolójában, nem a dobban, így képes a tisztítószerekből is kihozni a maximumot. Természetesen bármilyen más mosószerrel is alkalmazható.

 

A gőzölés egyszerűen fantasztikus!

 

A SteamCare technológiának köszönhetjük azt, hogy a mosási program végén gőzöléssel kezeli a készülék a ruhákat. Ennek eredményeképpen azok sokkal kevésbé gyűrődnek meg, így kevesebb időt és energiát kell szánnunk a vasalásra is. De a gőz nem csak ennyire képes!

 

Ha szeretnénk, akkor nem muszáj elindítanunk egy teljes mosási ciklust. Választhatjuk ehelyett a gőzölést, amellyel felfrissíthetjük a ruháinkat, egy kis illatcseppet hozzáadva pedig fantasztikus, friss szaga is lesz nekik, mintha éppen most mostad volna ki őket. A ruhák is lassabban fognak elhasználódni, ha időnként beveted ezt a trükköt, s magadnak is rengeteg időt meg tudsz takarítani ezzel a módszerrel, a vízről nem is beszélve.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei