Mi történne a vállalkozásoddal, ha holnaptól nem lenne Facebook?

2022.12.08
Címkék:

Feltetted már magadnak ezt a kérdést? Elképzelted már valaha is, hogy ez a több mint egy évtizede hihetetlen népszerűségnek örvendő közösségi oldal egyszer csak megszűnik létezni?

Ma még ott van egy 50 000-es követőtáborod, holnaptól már senkihez sem tudsz szólni? Eléggé katasztrófafilm jellege van a dolognak, ugye?

 

De szörnyülködés helyett inkább lépj a tettek mezejére, és vedd magadhoz az irányítást! Mutatjuk azt is, hogyan tudod ezt megtenni!

 

Építsd fel a saját e-mail listádat!

 

Nincs mese, ha azt hitted, a hírlevél küldés a múlté, akkor ideje kérned egy online marketing analízist a Klikkmarketingtől, és annak eredményeképpen biztosan be fogod látni, hogy az e-mail marketing szerves része kell legyen az online marketing rendszerednek.

 

Ez ugyanis teljesen biztosan mindig a te irányításod alá fog tartozni, így történjék bármi akármelyik nagy marketing felülettel, te mindig fogsz tudni szólni a követőidhez.

 

Persze rendkívül fontos, hogy csak etikusan csináld az egészet: dolgozz meg a feliratkozókért, és kínálj nekik olyan tartalmakat, amiért igenis megéri feliratkozni. A legtöbb kárt ugyanis az etikátlan cégek okozták ennek az amúgy igen értékes és hasznos marketingeszköznek. Ha te azonban másként csinálod, özönleni fognak a feliratkozók.

Mi történne a vállalkozásoddal, ha holnaptól nem lenne Facebook?

Hogyan szerezz feliratkozókat?

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Ez talán a legnehezebb kérdés.

 

Első körben fontos, hogy a honlapodra látogatók mindenképpen szembesüljenek ezzel a lehetőséggel, akár pop-up ablak formájában is, de mindenképpen érdemes hírt adni erről a lehetőségről a közösségi oldalaidon is, valamint akár fizetett hirdetésben is világgá kürtölheted, nálad megéri még a hírlevélre is feliratkozni.

 

Ezzel el is jutottunk arra a pontra, ami az adatbázis építésének az egyik legsarkalatosabb pontja, hiszen feliratkozókat úgynevezett csalikkal, vagyis zárt tartalmakkal tudsz szerezni magadnak. Nem mindegy ugyanakkor, hogy mi ez a csali, hiszen ha valami értelmetlen dolgot kap a regisztráló, akkor egészen biztosan egy életre elveszíted.

 

Ha viszont valóban értékes és használható tartalmat kap, legyen az akár videó, akár egy e-könyv, akár egy demó változata a szolgáltatásodnak, már tettél egy lépést az érdeklődő meggyőzése irányába. Sőt, senki sem mondta azt, hogy csak egyetlen egy e-mail lehet a csali, hiszen állhat az akár több részből is, és sorozatként adhatsz a feliratkozónak valami nagyon hasznosat!

 

Kövesd nyomon!

 

A legtöbben ott rontják el, hogy csak addig foglalkoznak a feliratkozóval, amíg be nem pötyögi az e-mail címét a megfelelő helyre, majd rányom a Feliratkozás gombra, holott az utánkövetés fontos dolog.

 

Ha szeretnéd ügyesen és hatékonyan felépíteni az e-mail marketing stratégiádat, akkor ne habozz, vedd fel a Klikkmarketinggel a kapcsolatot, és építsétek fel a rendszeredet együtt!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei