Miért éppen egy vintage lámpát kell beszerezned?

2022.02.16| (x)
Címkék:

Miért is ne? A vintage lámpa egyszerre képvisel retro hangulatot és modern kreativitást.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Miért is ne? A vintage lámpa egyszerre képvisel retro hangulatot és modern kreativitást. Nem kell, hogy a lakásodban minden az új dolgok körül forogjon! Csempéssz te is hamisítatlan vintage hangulatot az otthonotokba! Hogyan? Lássuk!

 

Formabontó és egyedi, lépést tart a korral, de tiszteli a hagyományokat

 

A vintage életérzés a te otthonodban is megjelenhet, de mit is jelent ez valójában? Ha a vintage lakás kialakítására törekszel, akkor valószínűleg ez a lakberendezési stílus közel áll hozzád. Folyamatosan fejlődik, változik, miközben ragaszkodik a régmúlt elveihez és jellemzőihez is. Megtanít arra, hogy a múltat tisztelni kell, és meg kell őrizni az emlékeit annak érdekében, hogy minél szélesebb látókörrel rendelkezhess.

Miért éppen egy vintage lámpát kell beszerezned?

Sokan kérdezik, hogy mi a vintage titka? Mi a jó a kopottas emlékek megőrzésében, a folyamatos nosztalgiázásban? Talán az, hogy miközben egy-egy ilyen tárgyban őrzöd a múltat, egyúttal új stílusjegyekkel is felruházhatod. 

 

A világítástechnikai eszközöknél maradva, gondolj bele: a nagyid állólámpája - még ha kopottas is egy kicsit - a vintage stílust képviselheti a nappalidban. Persze nem kell olyan porosan és szakadtan bevinned, ahogy a padlásról lehoztad - készíthetsz neki új lámpabúrát. Megőrizted a múltat és modern jegyekkel tetted szebbé.

 

Igényes design, harmonikus enteriőr

 

Egy vintage lámpa öltöztet - azaz szebbé, egyedibbé teszi az otthonod megjelenését. Kifejezheted általa a szépség iránti fogékonyságodat, a személyiségedet jellemző igényességet, ahogy a családod múltja iránti tiszteletet is. Amikor vendég érkezik hozzád, a nappaliba belépve azonnal magával ragadja majd a figyelmét a hatalmas régi kristálycsillár. Ahogy a konyhába lépve a míves, díszes falikar vagy az étkezőben az ódon asztali lámpa.

 

Nincs miért szégyenkezned. Míg régebben sokan azért dobták el a régi holmikat, mert számukra presztízskérdést jelentett a legújabb termékek beszerzése, mára a világ megváltozott. Pontosan az ellenkezője érvényesül, ami nagyon hasznos dolog. Egyre jobban felértékelődött a használt tárgyak megbecsülése, újrahasznosítása. Neked is élned kell ezzel!

 

Miért érdemes az otthonodba költöztetni a vintage stílust?

 

A válasz kézenfekvő: mert amellett, hogy szép, esztétikus, hasznos - megtanítja a gyerekeket is a múlt és a hagyományok tiszteletére. Megtanulják a jó ízlés jelentőségét, a szépség iránti fogékonyságot akkor is, ha sok modern dologgal vagytok körbevéve. A modern dolgok egyik hátránya, hogy bár praktikusnak tűnnek, de egyre inkább “eldobhatók”.

 

Mit jelent ez? Azt, hogy azt sugallják a felnövekvő generációnak, hogy semmit nem érdemes megjavítani, felújítani - ha elromlik, csak el kell dobni és venni egy másikat. Ez pedig nem jó útra vezetheti őket. Viszont ha abban nőnek fel, hogy te ragaszkodsz mondjuk a régi lámpákhoz, akkor ők is megbecsülik majd a dolgaikat.

 

Milyen egy vintage lámpa? Fémlapok, pántok, némi rozsda, antik festés, fekete, vörösréz árnyalatok, borostyánszínű izzóval - és már rá is találtál. Használjátok egészséggel!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei