Miért érdemes áttérned az intelligens USB adapterek használatára?

2023.04.11
Címkék:

Az intelligens USB adapterek lassan teljesen átveszik a hagyományos verziók helyét, és ennek számos oka van.

Megváltoztatják a készülékekkel való interakciót, hiszen a segítségükkel távolról is vezérelheted az eszközeidet a hozzájuk rendelt alkalmazáson keresztül, és egyetlen gombnyomással vagy hangutasítással szabályozhatod a teljesítményüket.

 

Ezáltal pedig segítséget nyújtanak abban, hogy végre belevágj az energiatakarékoskodásba, és ezáltal csökkentsd a villanyszámládat. Az applikáción keresztül ugyanis akár a munkahelyeden vagy a nyaralás alatt is ellenőrizheted, hogy mely dugaszolóaljzatok vannak bekapcsolva. Így nem kell aggódnod amiatt, ha bedugva hagytad például a telefontöltődet, vagy felkapcsolva hagytad az USB-s asztali lámpáidat. Csupán egy gombnyomás vagy egy hangutasítás, és ez a probléma már a múlté.

 

Számos márka gyárt ilyen adaptereket, de a mi abszolút kedvencünk az OkosabbOtthon.hu épületatomatizálási termékei között is megtalálható Sonoff Micro 5V intelligens USB adapter, amelyet szeretnénk most részletesebben is bemutatni.

Miért érdemes áttérned az intelligens USB adapterek használatára?

Az intelligens USB adapterről röviden

 

A Sonoff 2020-ban állt elő ezzel a termékkel, amelynek a segítségével az eWeLink appon keresztül akár távolról is egyszerűen és kényelmesen vezerelhetőek az USB-s eszközök. A működését az 5V-os ki- és bemenet, valamint egy kényelmes gomb segíti. A LED-ek pedig jelzik, ha csatlakozott a Wi-Fi-re és működésbe lépett.

 

Azt pedig még nem is említettük, hogy az appban még egy visszaszámláló is van, amely lehetővé teszi a készülékek be- és kikapcsolásának az időzítését. Így megakadályozhatóvá válik az eszközök túltöltése, és megnövelhető az akkumulátoruk élettartama. De mint minden más Sonoff eszköz, ez is kompatibilis a Google Home-mal, és irányítható az Amazon Alexa és Google Assistant hangvezérléssel is. Szóval, nem kell felkelned a kanapéról vagy az ágyból, ha nincsen kedved lekapcsolni a villanyt. Csupán annyi a dolgod, hogy kimondod a megfelelő hangutasítást.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

 

A fentieken túl a használatának az is az előnyei közé tartozik, hogy segítségével elriaszthatod a potenciális tolvajokat, hiszen a készülék intelligens világításvezérléssel szimulálhatja az otthoni jelenlétedet.

 

Biztonságos használat

 

A gyártó a terméket PC V0 házzal látta el, amely rendkívül ellenálló a magas hőmérséklettel és a tűzzel szemben. Ennek köszönhetően pedig az adapter extrém szilárdsággal rendelkezik. Így nem kell tartanod attól, hogy ha netalántán elviszed magaddal egy utazásra, akkor a bőrödben vagy a hátizsákodban megsérül.

 

Összegzés

 

Egy szó mint száz, a Sonoff Micro egy üdítő színfoltja a technológiai fejlesztéseknek. Egyszerű, olcsó, jól működő kütyü, ami akkor tud igazán érvényesülni, ha az eWeLink appon keresztül egy okosotthonhoz csatlakoztatod. De a könnyű súlyának köszönhetően bárhová magaddal viheted, és a wifi-re rácsatlakozva vezérelheted az okoseszközeidet.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei