Miért olyan népszerű a ROIDMI márka a fogyasztók körében?

2023.05.16| (x)
Címkék:

Jelenleg számos jól ismert márka van a globális takarítógép-piacon, köztük a Dyson, az iRobot, a Philips és a ROIDMI. A ROIDMI azonban egy feltörekvő márka, amely innovatív funkciói, megfizethető árai és kényelmes felhasználói élménye miatt sok fogyasztó elismerését kivívta.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az olyan e-kereskedelmi platformok, mint az AliExpress és az Amazon értékesítési adatai azt mutatják, hogy a ROIDMI márka világszerte erős értékesítési volumennel rendelkezik. A "328 AliExpress Big Sale" esemény során a ROIDMI 3000 darab EVA all-in-one padlótisztító robotot és 5000 darab Eve Plus porgyűjtő padlótisztító robotot készített, amelyek kevesebb mint 48 óra alatt elfogytak.

 

Három fő oka van annak, hogy a ROIDMI márka olyan népszerű a fogyasztók körében:

 

Először is, a ROIDMI ragaszkodik a termékinnovációhoz és a minőségellenőrzéshez. A tisztítószer-piacon sok márka van, a termékek homogenitása súlyos, és sok induló vállalkozásnak nincs pénze és tapasztalata a termékkutatásba és -fejlesztésbe való befektetésre, aminek eredményeképpen csak alapvető tisztítási funkciókkal és korlátozott innovációval rendelkező termékek születnek. Ezért a fogyasztóknak kiváló minőségű, többfunkciós és jól támogatott innovatív termékekre van szükségük.

 Miért olyan népszerű a ROIDMI márka a fogyasztók körében?

A ROIDMI professzionális kutatási és fejlesztési csapattal és gyártóüzemmel rendelkezik, és létrehozta a ROIDMI laboratóriumot, amely a porszívóiparban a legmagasabb technológiai szinttel rendelkezik, ami növeli a ROIDMI alapvető versenyképességét a kutatás és fejlesztés terén. A tisztítóberendezések piacán a tisztítási teljesítmény a legkritikusabb teljesítmény, és a motor jelentős tényező, amely befolyásolja a tisztítási teljesítményt. A termék tisztítási teljesítményének javítása érdekében a ROIDMI kutatási és fejlesztési csapata folyamatosan tanulmányozta a motortechnológiát is. Az aerodinamikai és hidrodinamikai kutatások és fejlesztések kombinálásával, valamint új anyagok alkalmazásával a járókerék lapátok tervezéséhez, a ROIDMI motorja folyamatosan optimalizálódik, és teljesítménye egyre erősebbé válik.

 

A ROIDMI továbbá jelentős áttörést ért el a szoftverfejlesztés, az intelligens porgyűjtő technológia, az intelligens navigációs technológia, az intelligens hangvezérlési technológia és az akkumulátor-technológia terén. Jelenleg a ROIDMI közel 400 szabadalmat jelentett be, köztük 30 találmányi szabadalmat.

 Miért olyan népszerű a ROIDMI márka a fogyasztók körében?

A technológiai innováció iránti elkötelezettségének megfelelően a ROIDMI legújabb terméke, az EVA minden egyben padlótisztító robot nemcsak porszívózni és felmosni tud, hanem automatikusan tisztítja a felmosórongyot és összegyűjti a port, így egyablakos megoldást kínál az otthoni takarítási kihívásokra. A ROIDMI Eve Plus porgyűjtő padlótisztító robot nem igényel felhasználói beavatkozást, és képes automatikusan kitakarítani a szemetesben lévő szemetet.

 

Másodszor, a ROIDMI termékek kiváló felhasználói élményt nyújtanak. A takarítóipar új kategóriájaként a padlótisztító robotoknak még mindig vannak hiányosságaik, például a hiányos lefedettség, a kis szemetesek, amelyek a szemét kézi tisztítását igénylik, és a gyakori kézi beavatkozás.

 

A ROIDMI kitartóan foglalkozik a felhasználók fájdalmas pontjaival és jó felhasználói élményt nyújt. A ROIDMI Eve Plus porgyűjtő padlótisztító robot megoldja a gyakori portalanítás problémáját. A porgyűjtő állomásba épített 3 literes nagy porzsák a takarítás befejezésekor 23.000pa szívást generál, amely a szemetesben lévő szemetet azonnal a porzsákba szívja. A felhasználók könnyen és gyorsan, kézi beavatkozás nélkül kezelhetik a szemetes szemetet, elkerülve, hogy a szemét szagot árasszon és baktériumokat szaporítson. A gép LDS 4.0 lézeres navigációs technológiával van felszerelve, amely a 2700pa szívóerővel együtt átfogóan és könnyen megtisztítja a földi szemetet.

 Miért olyan népszerű a ROIDMI márka a fogyasztók körében?

A kézi beavatkozás csökkentése érdekében a ROIDMI EVA egy igazi mindenes bajnok, amely képes porszívózni, felmosni, automatikusan tisztítani a felmosórongyot és összegyűjteni a port, így valódi, teljesen automatikus takarítást ér el, és felszabadítja a felhasználók kezét. A 2700Pa erős szívóerővel és a felmosórongyra ható 12N lefelé irányuló nyomással a földi szennyeződések könnyen eltávolíthatók.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei