Milyen esetekben javasolt az üvegtető, melyek az előnyei?

2024.09.17
Címkék:

Az üvegtető nemcsak hogy esztétikus és modern megoldás, de bármilyen építészeti stílushoz tökéletesen illeszkedik.

Ha szeretnénk a természetet egy kicsit jobban “bevonni” az életterünkbe, ezen a módon megtehetjük. Az üveg terasztető gyönyörű kilátást biztosít, miközben rengeteg természetes fényt enged be az otthonunkba. 

 

A Teraszok.hu teraszfedések terén több opciót is kínál, mivel az üvegtetők más-más stílusban, kivitelben is elérhetők. Komoly fejtörést okozhat a megfelelő kiválasztása, így érdemes már a tervezési fázisba bevonni a szakembereket.

Milyen esetekben javasolt az üvegtető, melyek az előnyei?

Miért válasszunk üvegtetőt?

 

A legnagyobb előnye, hogy nagy mennyiségű fényt képes átengedni, ezáltal nemcsak a teraszunk, hanem a belső terek is világosabbá válnak. Szintén mellette szól, hogy a modern üvegezési technikáknak köszönhetően kellő mértékű szabadságot kaphatunk a tervezés során. Nem mellesleg egy elegáns megoldásról van szó, ami jelentősen befolyásolja az egész ingatlan összképét.

 

Fontos, hogy átlátszó üvegtetővel rendelkezzen a teraszhelyiség, ahonnan éjszaka akár a csillagos égboltot is kémlelhetjük? Ez esetben nincs is jobb megoldás, és akkor még nem is említettük, hogy teljesen egyedire szabható kivitelekben is gondolkodhatunk.

 

Az üveg terasztető előnyei

 

Növeli az ingatlan esztétikai értékét, viszont mivel egy hosszú távú befektetésről van szó, kiváltképp fontos, hogy a megfelelő döntést hozzuk meg. A természetes fény beáramlása révén sokkal otthonosabbá, hangulatosabbá válik a belső tér, miközben csökken az igény a mesterséges fényforrások használata iránt.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az üvegtetővel fedett (megfelelő árnyékolás mellett) teraszok akár az év minden napján kihasználhatók, ami persze még értékesebbé teszi az ingatlant. Mintha egy plusz helyiséggel bővítenénk otthonunkat, amely teret adhat a baráti sütögetéseknek, a közös étkezéseknek, és a meghitt családi eseményeknek.

 

A biztonsági edzett üveg technológiák fejlődésével védik a teraszt az időjárás viszontagságaival szemben.

 

Milyen típusok érhetők el?

 

A Teraszok.hu kínálatában megtalálható Murano Puro kisebb teraszokhoz ideális, megbízható, elegáns választás. Strapabíró alumíniumszerkezete és ragasztott biztonsági üvege révén garantált a tartósság és a kellő mértékű védelem.

 

A Murano Vetro falra szerelt, elöl oszlopokon támaszkodó üvegtető integrált esőelvezető rendszerrel rendelkezik, amely maximális védelmet nyújt a csapadékkal szemben. Szilárd alumíniumszerkezete és ragasztott biztonsági üveg paneljei hosszú távon is megbízható megoldást biztosítanak.

 

A Murano Integrale Zip pedig egy modern, időjárás-automatikával ellátott rendszer, amely ritkaságszámba megy Magyarországon. Ideális választás azok számára, akik egyedi és kényelmes megoldást keresnek.

 

Bármelyik mellett is döntünk, megfelelő árnyékolástechnikai rendszerrel kombinálva az üvegtető hozzájárulhat az energiahatékonyság növeléséhez is.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

2024.10.14
| Android Authority
Mostantól a Samsung telefonokon is hozzáadható a Google Wallet csempéje a Gyorsbeállításokhoz.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei