Minden rossz, ami mű?

2022.12.08
Címkék:

A világban egyre több mű dolog fordul elő, és míg rengetegen folyamatosan hangoztatják, hogy a mű rossz, és csakis a természetes a jó, addig azért érdemes egy-két dolgot megfontolni.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Egy szép műcici egy egész életnyi szorongásra tesz pontot. A műkönny segít a látásban, a művégtagoknak köszönhetően újra teljes értékű életet élhet bárki, a műfogsor pedig lehetővé teszi azt, hogy újra élvezd az étkezést, és a vidám mosolygás sem okoz már gátlásokat benned.

 

Ugye mennyi mindenre jók ezek a mesterségesen létrehozott dolgok? Mai cikkünkben annak járunk utána, mi segíthet nektek a hálószobában!

 

A mű is élvezetet okoz!

 

A Pajkos Pajtás síkosítói között megtalálhatod a műspermát is, amit talán elsőre idegenkedve és értetlenkedéssel fogadsz, hiszen mi értelme is lehet a műspermának? Bár való igaz, hogy az igazi spermának ténylegesen az a szerepe, hogy segítse a fajfenntartást, ám mivel általában csak az aktus végén érkezik, ezért rengeteg szerepéről le kell mondania.

 

Ezt a problémakört hivatott megoldani a műsperma, ugyanis már akár az együttlét legelején is csepegtethetsz belőle akár magadra, akár a párodra. 

 

Így aztán nemcsak tökéletes sikosítóként funkcionál majd, hanem még a szemetek elé táruló látványt is nagyban fokozza! Talán nem véletlen, hogy a felnőtt filmek zárójelenetei annyira elhúzódnak, hiszen akár a férfiak, akár a nők számára is roppant izgató lehet a sperma látványa. Ha ezt ti már szex közben bevetitek, csak tovább fokozzátok az izgalmakat!

Minden rossz, ami mű?

Csapjatok egy igazán vad bulit!

 

Természetesen nem csupán akkor használhatjátok, ha kettesben vagytok, vagy amikor egy átlagos együttlétet hoztok össze éppen. Egyrészt a privát szexvideóknak is nagyszerű kelléke lehet ez a speciális, látványban az eredetire tökéletesen hasonlító síkosító, másrészt a szexpartik elengedhetetlen hangulatfelelőse lesz majd ennek a kis tubusnak a tartalma.

 

Ha tartatok belőle otthon egy-két tubussal, akkor nem lesz nyomás a férfin, hogy mikor élvezzen el, hiszen már az orgazmos előtt is spriccelhettek egymásra egy kis műspermát, és talán azt sem kell bemutatni, hogy egy-egy bulin milyen eksztázisközeli hangulatot idézhet elő a műsperma látványa!

 

Fontos az is, amit látsz!

 

Sokan hajlamosak megfeledkezni arról, hogy a szex során nemcsak az a fontos, amit tapasztalsz és érzel, hanem az is, amit látsz. Persze roppant fontos, hogyan ér hozzád a partnered, miként hatol be, és hogyan juttat a hetedik mennyországba, de az is épp ugyanolyan lényeges, hogy mit látsz közben.

 

Az izgató látvány egyik eleme lehet a szexin csordogáló műsperma, főleg, ha az olyan testrészre kerül, ami alapvetően is izgatóan hat rátok! Tegyetek félre minden előítéletet, és használjátok ezt a különleges és látványában is őrjítően izgalmas síkosítót, és garantáltan a csúcsra fogtok jutni mindketten! Válasszátok ki, melyik íz tetszik nektek leginkább, és máris kezdődhet a privát buli!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei