Mit tud nyújtani egy modern fúró?

2024.10.11
Címkék:

A fúrás az egyik leggyakrabban elvégzendő művelet. Szinte minden ipari területen találkozhatunk vele, de otthon, a ház körüli munkálatok során is fúrni kell olykor.

Elég csak arra gondolni, ha egy új polcot akarunk felszerelni a falra. Azonban nem mindegy, hogy a művelethez milyen gépet használunk.

 

A fúrók is megállás nélkül fejlődnek

 

A Fétis Kft. fúrókalapácsok, bontóvésők kínálatában olyan modern eszközökkel találkozhatunk, mint a Bosch Professional akkus fúró. A legtöbb szakembernek és otthoni ezermesternek természetesen megvan a jól bevált, saját “fegyverarzenálja”, amivel az alapvető és bonyolult műveleteket elvégzi. Azonban érdemes figyelemmel kísérni az újdonságokat, hogy mégis mit képes nyújtani egy modern fúró például. 

 

A végeredményt, a munka minőségét nagymértékben meghatározza az, hogy milyen szerszámmal dolgozunk. A Bosch Professional akkus fúrókban garantáltan nem fogunk csalódni, ugyanis rengeteg előnnyel rendelkeznek a hagyományos, hálózatról működő gépekkel szemben.

 

A kábelek, az áramforrás távolsága nem fog minket befolyásolni a munkavégzésben. Akár fej felett is nyugodtan dolgozhatunk, a vezeték nem zavar majd. Szabadon, dinamikusan mozoghatunk a munkaterületen. Egyszerűen, bárhová magunkkal vihetjük az akkus fúrót, nem kell majd hosszabbítókkal bajlódni és konnektorokat keresgélni. 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Elég feltölteni az akkumulátort, ami hosszú órákra elegendő energiát biztosít. Egy teljes munkanapot is könnyedén átdolgozhatunk vele végig magas teljesítményen pörögve. A Bosch GBH 180-LI fúrókalapács például a megfizethetőség és a kiemelkedő minőség kombinációját testesíti meg. A technológiai megoldásoknak köszönhetően nem rendelkezik szénkefével, ami meghosszabbítja az egész szerszám élettartamát. Fúráshoz és véséshez is lehet használni téglában, betonban, fában, de még acélban is.

Mit tud nyújtani egy modern fúró?

Az akkumulátoros fúrók is magas teljesítménnyel rendelkeznek

 

Évekkel ezelőtt gyakran hangoztatott ellenérv volt az akkumulátoros fúrókkal szemben, hogy nem képesek olyan magas teljesítményre, mint a hálózati változatok. Az elmúlt években azonban rengeteget fejlődtek, a technikai újításoknak köszönhetően például a Bosch Professional akkus szerszámok könnyedén felveszik a versenyt a többi géppel. A szénkefe nélküli motorral például 20%-kal hosszabb üzemidő érhető el. A munka során kevesebb zajt fogunk tapasztalni, ami a több órás munkafolyamatokat is komfortosabbá teszi.

 

A fúrók svájci bicskája?

 

Egy ilyen akkus fúró ideális választás fej feletti munkákhoz, de beépítésekhez is használhatjuk. A mennyezeti fúrás, a telepítési feladatok mind kivétel nélkül megoldhatóak vele. Fémben és fában is egyszerűen tudunk fúrni, némelyik gépben pedig a vésési funkcióval egy igazi “kettő az egyben” eszközt kapunk. A szerszámok folyamatosan fejlődnek, ezért is ajánlott időről időre felülvizsgálni a saját szerszámkészletünket.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

2024.10.14
| Android Authority
Mostantól a Samsung telefonokon is hozzáadható a Google Wallet csempéje a Gyorsbeállításokhoz.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei