Mit várhatunk egy modern kaputelefontól?

2023.08.12
Címkék:

Ma már nem szükséges megelégednünk a hagyományos módszerekkel, hiszen a modern élet vívmányai képesek arra, hogy sokkal többet kínáljanak számunkra, megfelelve ezzel annak is, hogy maga a világ is más kihívásokat tartogat.

Ez a helyzet a korszerű kaputelefonokkal is.

 

Modern megoldás

 

A DEFLOC IP kaputelefonjai nem csupán a hangot, hanem a képet is képesek közvetíteni nekünk. A webáruházból ráadásul beszerezhetünk minden egyéb tartozékot, amelyre a beüzemeléshez szükségünk lesz, miközben akár társasházak igényeit is ki tudják elégíteni a széles és innovatív választéknak köszönhetően.

 

De minek ez a rengeteg hacacáré, miért nem elég egy egyszerű csengő és kapunyitó?

Mit várhatunk egy modern kaputelefontól?

A videós kaputelefonok előnyei

 

Azzal mindenki tisztában van, hogy nemcsak jó emberek, kedves ismerősök, szeretettel várt rokonok csengethetnek be hozzánk. Sajnos olyan világot élünk, amelyben nagyon sok a rosszindulatú ember, s időről időre a csalók is bepróbálkozhatnak, bizony, akár nálunk is. 

 

Csak képzeljük el, ahogy a kisgyerekünk vagy a nagyi egyedül van otthon, amikor becsenget valaki, és hivatalos személynek vagy például valamilyen szerelőnek, karbantartónak mondja magát. Elég beengedni a lakásba ahhoz, hogy pillanatok alatt, akár észrevétlenül meglovasítsák a könnyen elemelhető dolgokat. És mi van akkor, ha nem csupán ezekre utaznak, hanem egyéb aljas szándékkal térnek be hozzájuk?

 

Azonban ne legyenek tévképzeteink, mi magunk is könnyen bajba kerülhetünk. Csak nyissuk ki az ajtót! Elég egy odatett lábfej, hogy csak azért, mert rájöttünk a tévedésünkre, ne cselekedhessünk gyorsan, visszazárva a bejáratot.

 

Viszont ha nem nyitunk ajtót, hogy fogjuk rendesen látni, hogy ki szeretne bejutni hozzánk? Pontosan itt jön képbe a videós kaputelefon. De mit tehetünk bizonytalanság esetén?

 

Lehetőség az ellenőrzésre

 

Azáltal, hogy ki tudunk nézni ajtónyitás nélkül is, máris van opciónk arra nézve, hogy mérlegeljük a helyzetet. Természetesen nem biztos, hogy az, aki a kapuban áll, kifejezetten rossz arcú lesz, nem is ennek alapján kell döntést hoznunk.

 

Amennyiben nem kaptunk hivatalos és előzetes értesítést, akkor legyünk eleve gyanakvóak! Kérjünk igazolványt, s kérjünk türelmet, ameddig leellenőrizzük, hogy valóban az adott cég küldte-e hozzánk a hivatalosnak látszó személyt.

 

De tegyünk így bátran akkor is, ha azt mondja, hogy rendőr vagy szerelő. Nem kell attól tartani, hogy egy telefonálásból bármi bajunk lehet, attól azonban sajnos igen, ha nem vagyunk kellően óvatosak és körültekintőek.

 

Társasház esetén ugyanez igaz a lépcsőházra is, különösen akkor, ha a közös területen is tartanak a lakók értékes holmikat. Egy videós kaputelefon olyan modern készülék, amelyet könnyedén, számítógép nélkül, akár mi magunk is egyszerűen konfigurálhatunk. A szabotázsriasztásnak köszönhetően pedig még arról is értesülünk, ha valaki az eszköz tönkretételén munkálkodik.

 

Legyünk előrelátóak, és szerezzük be azokat a biztonsági berendezéseket, amelyekre szükségünk van.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei