Mobil alkalmazások bemutatása

2022.08.05
Címkék:

Nem csak a mobil kaszinó de más népszerű mobil alkalmazások is segíthetnek abban, hogy még jobb legyen a mindennapi életünk. Megmutatunk most néhányat ezek közül!

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A népszerű mobil alkalmazások fontossága és szerepe életünkben

Az elmúlt évek során az okostelefonok egyértelműen családtaggá, baráttá, kollégává váltak sok ember számára. Már egyáltalán nem csak szöveges üzenetek küldésére, telefonálásra használjuk őket, de játékra, szocializációra, vásárlásra és sok minden másra. Csak hogy kiragadjuk egy specifikus példát, a sportfogadás vagy éppen a kaszinózás is szépen átterelődött a mobilokra, főleg, hogy ma már van specifikus online kaszinó bónusz, ha mobiltelefonról csatlakozunk. Viszont az, hogy a mobiltelefonok ennyire népszerűek lettek és nagyjából senki nem megy sehova nélkülük, azt is jelenti, hogy sok millió különböző applikáció közül választhat az, aki úgy dönt, hogy letölt egyet a telefonjára.

Mobil alkalmazások bemutatása

És ezek a mobil alkalmazások egyre jobbak, némelyik már mesterséges intelligencia segítségével igyekszik megjósolni azt, hogy milyen útvonalon érdemes egy adott napon autóznunk. A következőkben a népszerű mobil alkalmazások között szemezgetünk és megmutatjuk azokat, amelyek feldobhatják mindennapjainkat, legyen ez akár egy mobil kaszinó, egy videós app vagy más csodálatos mobil alkalmazások.

Az első kifejezetten népszerű és mindenki napjait kellemessé varázsoló app a Spotify, amit valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. Ez egy zenehallgató applikáció, ami azért is különösen jó, mert hihetetlenül sok zenét érhetünk el rajta keresztül, ráadásul ezeket le is tölthetjük offline hallgatáshoz is. Vannak egyéb funkciók benne, amiket szerethetünk, így például az, hogy hetente rak nekünk össze ajánlott zenéket a korábbi hallgatásaink alapján és így tovább. Ami viszont nagyon fontos, hogy van ugyan ingyenes verziója, de a maximális élményért fizetnünk kell és érdemes is.

Kifejezetten izgalmas mobil applikációk

A mindennapok nem csak a játékról, szórakozásról, egy jó kaszinó bónusz lehetőségeiről szólnak, de a munkáról és a mindennapi élet fenntartásáról is. Ha pedig a mesterséges intelligencia még nem költözött be az otthonunkba, akkor például figyelnünk kell a költségvetésünkre is. Erre tökéletesen alkalmas a Mint nevű applikáció, ami egyetlen helyen megmutatja, hogy pontosan hogyan is állunk anyagilag.

A bankszámlánk, a befektetéseink, a hiteleink adatainak összesítésével pontos képet ad az anyagi lehetőségeinkről és olyan elemzést is végezhetünk, ami megmutatja, hogy mire költünk vagy költöttünk sokat, de akár folyamatosan nyomon is követhetjük, hogy a bevásárlásaink során mi viszi el a nagyobb összegeket. A népszerű mobil alkalmazások között azért is népszerű ez, mert teljesen ingyenes és iOS valamint Android operációs rendszerű készülékekkel is könnyen használható.

A csodálatos mobil alkalmazások között most külön nem térünk ki a legjobb mobil kaszinó és sportfogadási appokra, de ezekből is van bőségesen kiváló, amelyeknél könnyedén kereshetünk egy kis plusz pénzt, miközben valahol várakozunk.

Mobil alkalmazások bemutatása

A mindennapokban kellemes applikáció lehet mindenki számára a Google Photos, amely a tökéletes módja a képeink tárolására. Az összesről készít másolatot, mindenféle eszközről hozzáférhetővé teszi őket és még kategóriákba is sorolja az alapján őket, hogy mi van rajtuk. Az applikációban van intelligens keresési mód is, ami azt jelenti, hogy még akkor is meg tudjuk találni a balatoni képeket, ha a neve egyébként nem is utal arra, hogy mi van a képen. Az egyetlen feltétele, hogy használhassuk, ha hozzáférést adunk a képeinkhez a Google-nek.

Elég valószínű, hogy kerültünk már olyan helyzetbe, amikor megláttunk egy nagyon jó videót a neten vagy belefutottunk egy érdekes cikkbe, de nem volt időnk elolvasni. Aztán amikor később visszatértünk, már nem találtuk meg a tartalmat, vagy jó sok időbe telt ismét felkeresni. A teljesen ingyenes Androidon és iOS-en is használható Pocket applikáció a megoldás erre a problémára. Ugyanis a Pocket egy olyan applikáció, ami összegyűjti és lementi az összes tartalmat, amit szeretnénk feldolgozni. Tartozik hozzá böngészős kiterjesztés is, úgyhogy egyetlen kattintással az applikációba küldhetünk egy cikket vagy más tartalmat. Ráadásul a Pocket cikkeket is ajánl nekünk az érdeklődési körünk alapján, és ami a legjobb, hogy ingyenes.

Végül említsük meg a szórakozási appnak is beillő Cam Scannert, ami képes arra, hogy mobiltelefonnal bármilyen papíralapú dokumentumot beszkenneljen és PDF-et készítsen belőle. Több mint 100 millió telepítése van már, ami szintén azt mutatja, hogy kifejezetten jó appról van szó. Képes a

  • különféle szövegrészek felismerésére,
  • tárolásra,
  • különböző szűrők használatára is.

OCR-t használ, azaz képes további szerkesztésre és feldolgozásra szerkeszthető állományként előállítani azt, amit szkennelünk. Persze vannak limitációi is, de ettől függetlenül messze a legjobb ilyen célú applikáció Androidra és iOS-re is.

Összességében most csak néhány népszerű applikációt mutattunk be, de ahogy Sultés Szilvia szakértőnk is rámutata: „érdemes egy kis kutatást végezni, mielőtt bármilyen appot letöltünk. Hiszen a sok millió app között bőven van olyan, ami nem éri meg a fáradtságot és ha nem figyelünk, simán kihagyhatunk néhány olyan alkalmazást az életünkből, ami igazán nagy veszteség lehet.”

Mert sok applikáció nem a szórakozásra használható, hanem az életünk megkönnyítését is segíti, tehát sokkal hatékonyabbak és gyorsabbak lehetünk az ügyeink intézésében. Szóval appra fel, böngésszük át bátran az elérhető kínálatot.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei