Motorola újdonságok: a jövő összecsukható telefonjai és egy praktikus nyomkövető

2024.06.25| GSM Aréna

A Motorola ismét magasra tette a lécet legújabb bejelentésével, mely során két lenyűgöző okostelefont és egy praktikus nyomkövetőt mutatott be.

A Motorola néhány órával ezelőtt mutatta be legújabb zászlóshajóit: a Razr 50, más néven Motorola Razr (2024), és a Razr 50 Ultra, azaz a Motorola Razr+ (2024) modelleket. Az új eszközök már világszerte elérhetőek, és a márka hívei alig várják, hogy kipróbálják ezeket a lenyűgöző technológiai csodákat.

Motorola Razr 50 Ultra/Motorola Razr+ (2024)

Az új Razr 50 Ultra – vagyis a Motorola Razr+ (2024) – igazán lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkezik. Az eszköz egy 4,0 hüvelykes, 1272x1080px-es, változó 165Hz-es frissítési frekvenciájú fedőképernyőt kínál, mely minden eddiginél simább felhasználói élményt biztosít. A belső kijelző sem marad el a minőségben: egy 6,9 hüvelykes, 1080x2640px-es, 165Hz-es összecsukható panel áll a felhasználók rendelkezésére.

Motorola újdonságok: a jövő összecsukható telefonjai és egy praktikus nyomkövető

A teljesítményről a Snapdragon 8s Gen 3 chip gondoskodik, melyet 8 GB vagy 12 GB RAM egészít ki, így a multitasking és az intenzív alkalmazások futtatása sem jelenthet problémát. Az 4000 mAh-s akkumulátor a 45 W-os vezetékes és a 15 W-os vezeték nélküli töltési lehetőségek révén gyorsan feltölthető, így a felhasználóknak nem kell aggódniuk az energiahiány miatt.

Motorola Razr 50/Motorola Razr (2024)

A Motorola Razr 50, más néven Motorola Razr (2024) szintén impozáns jellemzőkkel bír. Az eszköz ugyanolyan belső kijelzővel rendelkezik, mint az Ultra változat, de a külső kijelzője valamivel kisebb: 3,6 hüvelykes, 1056x1066px-es felbontással és 120Hz-es frissítési frekvenciával.

A Razr 50 belsejében a frissen bejelentett Dimensity 7300X chip dolgozik, melyhez 8 GB RAM társul. Az akkumulátor itt nagyobb, 4200 mAh kapacitású, és 30 W-os vezetékes, illetve 15 W-os vezeték nélküli töltést támogat, így hosszabb használati időt biztosít egyetlen feltöltéssel.

Motorola újdonságok: a jövő összecsukható telefonjai és egy praktikus nyomkövető

A telefonon túl...

A telefonok mellett a Motorola bemutatta a Moto tag-et is. Ez egy Bluetooth Low Energy nyomkövető Ultra Wideband technológiával, amelyet könnyedén rögzíthetünk tárgyakra, és a Google Find My Device hálózatának segítségével követhetjük nyomon. Ez az újítás különösen hasznos lehet azok számára, akik gyakran keresik elhagyott tárgyaikat.

Árak és Elérhetőség

A Motorola Razr 50 Ultra/Motorola Razr+ (2024) már kapható a világ különböző pontjain, és lenyűgöző színekben érhető el: Midnight Blue, Spring Green, Peach Fuzz és Hot Pink.

Motorola újdonságok: a jövő összecsukható telefonjai és egy praktikus nyomkövető

A Motorola Razr 50/Motorola Razr (2024) a következő hetekben kerül a boltok polcaira Strandhomok, Koala szürke és Spritz narancs színekben. A Moto tag szintén júliusban lesz elérhető, és sokak számára praktikus megoldást nyújt majd mindennapi tárgyaik nyomon követésére.

A Motorola ismét bebizonyította, hogy érdemes figyelni a márkára, hiszen a legújabb készülékei nem csak a design, hanem a teljesítmény és az innováció terén is kiemelkedőek. Vajon ezek az új eszközök meghódítják-e a piacot? Az elkövetkező hónapokban kiderül!

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei