Négy androidos Dell mobil közeledik

2010.04.22
Címkék:

A Dell hamarosan hivatalosan is bemutathatja négy új, Android operációs rendszert futtató telefonját, amelyek Dell Thunder, Dell Aero, Dell Smoke és Dell Flash névre hallgatnak.  

A Dell hamarosan hivatalosan is bemutathatja négy új, Android operációs rendszert futtató telefonját, amelyek Dell Thunder, Dell Aero, Dell Smoke és Dell Flash névre hallgatnak. Az egyik legnagyobb számítógép-gyártó cég komolyra vette a belépést a mobiltelefon-piacra.

A Dell Thunder lesz a csúcsmodell a 4.1 colos, WVGA felbontású OLED érintõkijelzõjével, valamint a 8 megapixeles, autofókuszos kamerájával, ezen kívül integrált közösségi szolgáltatások, teljes Flash 10 támogatás, személyre szabható Dell kezelõfelület jellemzi a dögös telefont. A Dell Thunder idén az utolsó negyedévben kerülhet piacra, amelyet nem sokkal rá egy LTE-támogatást is élvezõ változat követ majd.

Négy androidos Dell mobil közeledik

A Dell Smoke izgalmas külsõvel érkezik, hosszúkás kialakítás és teljes értékû QWERTY billentyûzet jellemzi, ezt egy 2.8 colos, QVGA felbontású megjelenítõ, Android 2.2 operációs rendszer, valamint egy 800 megahertzes Qualcomm MSM7230 processzor egészíti ki.

A Dell Smoke-ban megtalálható lesz még egy 5 megapixeles kamera, HSPA és Wi-Fi támogatás, microSD kártya, Bluetooth 2.1+EDR, valamint érdekességképp két mikrofonnal szereli fel a Dell a mobilt, hogy minél jobban kiszûrje a felesleges és zavaró háttérzajokat. Ilyen megoldást eddig csak Bluetooth headsetekben láthattunk a Dell Smoke várhatóan 2011 második negyedévében, úgy egy év múlva kerül piacra 10.5 mm-es készülékházban.

Négy androidos Dell mobil közeledik

A harmadik telefon, a Dell Flash tábla kialakítású, Android 2.2 OS-t futtat, egyedi kezelõfelülettel. A 3.5 colos, WVGA felbontású érintõkijelzõ ezúttal csak TFT megoldású, a rendszer alapjául egy 800 megahertzes Qualcomm processzor szolgál 512 megabájt RAM-mal együtt. A belsõ memória akár 64 gigabájtos (SDXC) kártyával is bõvíthetõ lesz, valamint a Flash 10 is támogatott. Internetelérést DLNA Wi-Fi, HSPA biztosít, egyébként adott még a Bluetooth 3.0, a 3.5 mm-es jack dugó és a tévékimenet. A 11 mm vékony és 115 gramm tömegû Dell Flash 2011 elsõ negyedévében kerül a piacra.

Négy androidos Dell mobil közeledik

A negyedik mobil Dell Aero névre hallgat, ez a Dell 3i utódja. A készülék HSDPA és Wi-Fi internetkapcsoaltot, 5 megapixeles kamerát, valamint elõször Android 2.1 OS-t ígér és várhatóan még idén a harmadik vagy a negyedik negyedévben piacra is kerül.

Négy androidos Dell mobil közeledik



Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei