Négy évig biztosan nem kell cserélni a OnePlus akksiját

2024.06.24| Android Headlines

A OnePlus új fejlesztésű, jövőbe mutató Glacier akkumulátora 4 évnyi élettartamot ígér.

A OnePlus új akkumulátort fejlesztett ki, amely számos előnye mellett 4 éves jó egészségi ígéretet is tartalmaz. A cég szerint az akkumulátor négy év használat után teljes kapacitásának több mint 80%-át képes fenntartani. Nagy energiasűrűséggel, ultragyors töltési támogatással és még sok mással is rendelkezik.

A cég új okostelefon telepe a „OnePlus Glacier akkumulátor” nevet viseli, és lenyűgöző, 6100 mAh kapacitást kínál. Az utóbbi időben a OnePlus nagy akkumulátorokra fogadott mobileszközeihez. A OnePlus 12 és a OnePlus 12R 5400 mAh, illetve 5500 mAh akkumulátort kínál. A cég azonban egy lépéssel tovább lépett.

Négy évig biztosan nem kell cserélni a OnePlus akksiját

Bár a Glacier akkumulátor kapacitása sokkal nagyobb, mint amit általában a telefonokon látni, ez nem jelenti azt, hogy több helyet foglalna. A OnePlus azt állítja, hogy fizikailag kisebb, mint a legtöbb 5000 mAh-s cella a telefonokban. A vállalat ezt a felhasznált „nagy kapacitású bionikus szilícium-karbon anyagnak” köszönhetően érte el. Az akkumulátor 763 Wh/l energiasűrűséggel büszkélkedhet, ami akár 23,1%-kal magasabb, mint a többi közönséges grafitelemé. Ráadásul mindössze 14 grammot nyom.

Négy évig biztosan nem kell cserélni a OnePlus akksiját

A Glacier akkumulátor a OnePlus és a Ningde New Energy közös fejlesztésének eredménye. Az úgynevezett „szilícium-karbon anód” technológia köré fejlesztették ki. Úgy tervezték, hogy támogassa a 100W-os ultragyors töltést. Ez lehetővé teszi, hogy a kapacitás 100%-át (1%-ról) mindössze 36 perc alatt elérje.

Az új akkumulátor másik figyelemre méltó jellemzője a tartóssága vagy a hasznos élettartama. A OnePlus 4 éves akkumulátor üzemidőt ígér, több mint 80%-os kapacitást megtartva négy év rendszeres használat után. Ez azt jelenti, hogy ezután is csaknem 4900 mAh kapacitással rendelkezne. Ez nagyszerű, tekintve, hogy a legtöbb jelenlegi okostelefon alapértelmezés szerint körülbelül 5000 mAh-val érkezik. Ezenkívül a jelenlegi akkumulátorok általában már 800 töltési ciklus után kapacitásuk 80%-ára csökkennek.

Négy évig biztosan nem kell cserélni a OnePlus akksiját

Az első Glacier akkumulátort használó okostelefon a OnePlus Ace 3 Pro lesz. Ezt jövő héten mutatják be Kínában a OnePlus Ace 3 (globálisan OnePlus 12R) erősebb verziójaként. Egyelőre nem tudni, hogy az Ace 3 Pro kap-e nemzetközi modellt, de ha nem, akkor valószínűleg a OnePlus 13 debütál majd az új akkumulátorral a globális piacon.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei