Néhány Google Pixel 9 Pro XL komoly problémával küzd

2024.08.27| Phone Arena

A hivatalosan majdnem két hete bemutatott és előrendelhető Google Pixel 9 Pro XL nem tökéletes telefon.

Az elmúlt napokban szokatlanul sok panasz érkezett a Redditen és a Google támogatói oldalain egy különösen bosszantó hibával kapcsolatban: sok felhasználó nem tudja kihasználni a telefon vezeték nélküli töltési funkcióját. A probléma az, hogy a telefon néhány perc töltés után egyszerűen leáll és nem folytatja a töltést, függetlenül attól, hogy milyen töltőt használnak.

Ez a hiba még a Google Pixel Stand 2 használatakor is jelentkezik, így kizárható, hogy a probléma egy harmadik féltől származó, olcsó vagy régi töltő miatt lenne. A hiba valószínűleg a telefon szoftverében lehet, nem pedig a hardverében, ami azt jelenti, hogy egy jövőbeni szoftverfrissítés megoldhatja a problémát.

Néhány Google Pixel 9 Pro XL komoly problémával küzd

A Google egyelőre annyit közölt, hogy a hiba ismert és az mérnöki csapat vizsgálja. Ha valaki hasonló problémával szembesül, érdemes jelenteni a hibát a telefon "Készülékkel kapcsolatos visszajelzés küldése" opcióján keresztül, és minél több részletet megadni.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Remélhetőleg a Google mielőbb megoldja a problémát, különösen mielőtt a Pixel 9 Pro és a Pixel 9 Pro Fold készülékek forgalomba kerülnek a következő héten. Addig is érdemes lehet különböző vezeték nélküli töltőket kipróbálni, hátha valamelyik működik, vagy hagyományosan kábeles töltést használni, amíg a hiba meg nem szűnik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Egymás mellett a Google Pixel 9 Pro XL és a Samsung Galaxy S24 Ultra

Egymás mellett a Google Pixel 9 Pro XL és a Samsung Galaxy S24 Ultra

2024.07.13
| Android Headlines
A keresőóriás várhatóan a következő hónapban jelenti be a Google Pixel 9 sorozatot, amely tartalmazza a Google Pixel 9 Pro XL-t is.
Itt a nagy Google Pixel 9 sorozat szivárgás!

Itt a nagy Google Pixel 9 sorozat szivárgás!

2024.05.14
| Android Headlines
A közelgő Pixel 9 telefonsorozattal kapcsolatos kiszivárogtatások és pletykák egyre sokasodnak, és ez a legutóbbi kiszivárgott képsor csak felfűtötte a kedélyeket.
Megjelent a Google Pixel 9 Pro és a Google Pixel 9 Pro XL

Megjelent a Google Pixel 9 Pro és a Google Pixel 9 Pro XL

2024.08.14
| GSM Arena
A Google tegnap este bemutatta a Pixel 9 Pro-t, ami most először kompakt méretben is elérhető lesz! Az új Pixel 9 Pro 6,3 hüvelykes, míg a tavalyi zászlóshajó utódja, a Pixel 9 Pro XL, 6,8 hüvelykes kijelzővel rendelkezik.
A Google videóban mutatja be a Pixel 9 Pro-t

A Google videóban mutatja be a Pixel 9 Pro-t

2024.07.19
| Droid Life
Google már korábban is tett egy előzetes bejelentést a közelgő Pixel 9 széria augusztus 13-i bemutatásáról, így tudtuk, hogy az eszköz érkezik.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei