Nem drága a Galaxy S20 Ultra kijelző cseréje

2020.03.25| Phone Arena

A Samsung Galaxy S20 család fantasztikus kijelzőket hozott.

 

Az OLED panelek nagyon fényesek, elképesztően széles színtartományt támogatnak, 120Hz-es frissítési ráta érhető el az igazán gördülékeny működéshez, játékhoz. A telefonok azonban a nagy méretű kijelzők és hátlap miatt igencsak törékenyek és ezen nem segít a többi év óta tartó üveghez való ragaszkodás sem.

Ahogy az az alábbi videón is látszik, a Galaxy S20, Galaxy S20+ és az Ultra kijelzőin nem sok minden segít, ha telefonos beszélgetés magasságból véletlen kiesnek a kézből, majd a járdán érnek földet.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy óvatosnak kell lenni, valamint az 1000 euró feletti telefonokra különösképpen nem árt extra védelmet venni akár biztosítás, akár fizikai védelem képében. Ha mégis megtörtént a gond, akkor a kijelzők cseréjének ára így alakul:

Ehhez kapcsolódik, hogy a koronavírus miatt kibővített ügyfélszolgálatot és garanciális szolgáltatásokat indított a Samsung. Az új lehetőségek között elérhető lesz az egyszerű telefonos ügyintézésen kívül a mobilok ingyenes el- és visszaszállítása. Az új szolgáltatásokat minden garanciális Samsung mobiltermék tulajdonosa kérheti az ügyfélszolgálattól, így a hatóságok ajánlásait betartva, otthonról is elintézhetik a készülékek javítását. Amennyiben a felhasználók problémájára a Távoli Segítségnyújtás nem talál megoldást, az otthonuk kényelméből kérhetik a meghibásodott mobileszköz biztonságos elszállítását és szervizelését.

A felhasználók a cég szállító partnerével való egyeztetés után otthonukból elszállíttathatják a telefonjukat, amelyet használatra készen és fertőtlenítve kapnak vissza, miután a Samsung szakemberi elvégezték a szükséges javításokat. Az új szolgáltatással elkerülhető a fölösleges utazás, sorban állás és az esetleges kontaktus, így nyújt biztonságos alternatívát. A Samsung Ügyfélszolgálata és online szolgáltatásai a gyártó weboldalán és a 06-80-726-7864 telefonszámon érhetők el.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei