Nem lesz összehajtható iPhone 2027 előtt

2024.06.05| Android Headlines

Egy új jelentés szerint az Apple valószínűleg nem dob piacra összehajtható iPhone-t 2027 előtt.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Ez az információ a TrendForce-tól, egy jól ismert kutatócégtől származik. A vállalat megjegyezte, hogy az összecsukható okostelefonok jelenleg az okostelefonok piacának mindössze 1,5%-át képviselik. Valószínűleg ez egy másik ok, amiért az Apple nem siet az összehajtható eszköz kiadásával. Mindannyian tudjuk, hogy az Apple szeret egy ideig várni az új technológia megjelenésére, mielőtt beszáll a buliba.

A piaci előrejelzések mindenesetre azt sugallják, hogy 2028-ra az összehajtható telefonok a piac 4,8%-át teszik ki. Azt is meg kell jegyezni, hogy az Apple „még mindig értékeli az alkatrészek specifikációit és teljesítményét, szigorú gyűrődési és megbízhatósági követelményekkel”.

Nem lesz összehajtható iPhone 2027 előttOppo Find N2 Flip" width="1420" height="799" />

A TrendForce azt is megjegyezte, hogy egy összecsukható iPhone „jelentősen megváltoztathatja a piac dinamikáját”. Miért? Nos, a cég hűséges felhasználói bázisa és az okostelefonok piacán való általános népszerűsége miatt.

Az összecsukható iPhone megjelenése jelentősen megváltoztathatja a dolgokat, és növelheti az összecsukható okostelefonok piaci részesedését. Nagyon sokat kell várnunk azonban, amíg ez megtörténik. Az Apple várhatóan kiad egy összehajtható iPadet vagy MacBookot is, mielőtt az összecsukható iPhone-t adna ki.

A TrendForce emellett közzétette az összecsukható telefonmárkák 2024-es piaci részesedését, melyet az alábbi kördiagramban láthat. A 2024 júniusi információk alapján a Samsung 50,4%-kal az élen áll.

Nem lesz összehajtható iPhone 2027 előtt

2024 júniusában az összehajtható okostelefonok piaci részesedése a TrendForce

A Huawei a második helyen áll 30,8%-kal, míg mindenki más messze elmarad. A Motorola az összehajtható okostelefonok piacának 6,2%-át birtokolja, míg a Honor 3,9%-on áll. A Xiaomi, az OPPO és a Vivo 2,8%-on állnak, míg a többiek 0,3%-ot ragadtak meg a piacból.

Az összecsukható okostelefonok sokat fejlődtek a kezdetek óta, ehhez nem fér kétség. Sokkal könnyebbek, vékonyabbak, jobban összecsukható kijelzőjük van, és kevésbé markáns gyűrődések vannak rajtuk. Ráadásul sokkal megbízhatóbbak is. Az Apple bármikor probléma nélkül kiadhat egy összehajthatót, de ez nem fog megtörténni egyhamar.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei