Nézd meg ezt a Google Pixel 9 Pro XL bemutató videót!

2024.07.29| Phone Arena

Augusztus 13-án kerül sor a következő Made by Google eseményre, ahol várhatóan bemutatják az új telefonokat, köztük a Google Pixel 9, a Google Pixel 9 Pro, a Google Pixel 9 Pro XL és a Google Pixel 9 Pro Fold modelleket.

Maga a Google már teaselt néhány készüléket, és kiadott egy promóciós videót a Pixel 9 Pro-ról. A Google ismert arról, hogy a bemutató esemény előtt hivatalos képeket tesz közzé Pixel telefonjairól, hogy csökkentse a harmadik felek által online közzétett szivárgások jelentőségét.

2019-ben a Google információkat tett közzé a Pixel 4 sorozat biometrikus arcfelismerő rendszeréről, amely számos hasonló kamerát és világítási komponenst használt, mint az Apple Face ID. Ezzel egyidejűleg a Google bemutatta a Soli-alapú Motion Sense gesztusfelismerő rendszert, amely segített a felhasználóknak a készülék navigálásában. Az összes információ előzetes közzétételével a Google csökkenteni tudta a Pixel 4 és Pixel 4 XL készülékekről szóló szivárgások és pletykák számát.

Nézd meg ezt a Google Pixel 9 Pro XL bemutató videót!

Ma azonban valami mást mutatunk be. Egy ukrán YouTube-felhasználó megszerezte a Pixel 9 Pro XL egyik dizájn mintapéldányát, és készített róla egy bemutató videót. Bár a készüléket nem tudta elindítani, a videó közel 20 perces, így jól megismerhetjük a készüléket. Az egyik feltűnő dolog a lekerekített sarkok. Összehasonlítottam a Pixel 9 Pro XL-t a Pixel 6 Pro-val, amelynek sarkai szögletesek.

Egy másik különbség, hogy a Pixel 9 Pro XL élei laposak, hasonlóan az iPhone-hoz. A Pixel 6 Pro ívelt kijelzővel rendelkezett, amely oldalt lecsorgott, hogy vízesés hatást keltsen. A lekerekített élek jobban illenek ehhez a dizájnhoz. Most, hogy az utóbbi két csúcskategóriás Pixel modell (Pixel 8 Pro és Pixel 9 Pro XL) elmozdult az ívelt kijelzőtől, a lapos élek kényelmesebb fogást biztosíthatnak. A dizájnváltás az iPhone 15 Pro Max megjelenéséhez hasonlóvá teszi a Pixel 9 Pro XL-t, bár a kamera sáv nyilvánvalóan különbözik az Apple hátlapi kamera moduljától.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Pixel 9 Pro XL visszahozza a hőmérséklet-érzékelőt, és a kijelző szélei nemcsak szimmetrikusak minden oldalon, hanem vékonyabbak is, mint az iPhone 15 Pro Max szélei, a videó készítője szerint. A Pixel 8 Pro-hoz képest az új modell a hátsó kamera sávjának oldalait a hátsó panel vége előtt levágja. A videó összehasonlítja a Pixel 9 Pro XL-t a jelenlegi csúcskategóriás készülékekkel, mint például az iPhone 15 Pro Max és a Samsung Galaxy S24 Ultra.

A kiszivárgott specifikációk alapján a Pixel 9 Pro XL 6,8 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik, 120 Hz-es frissítési rátával és 1344×2992 pixel felbontással. A 4nm-es Tensor G4 alkalmazásprocesszor (AP) található benne, akár 16 GB RAM-mal. A hátsó kamera sáv 50MP főkamerát, 48MP ultraszéles kamerát és 48MP teleobjektívet tartalmaz. Az előlapi kamera 42MP-es.

Már alig több mint két hét van hátra a Made by Google eseményig, és négy új Pixel készülék bejelentésére számíthatunk, így augusztus 13-a izgalmas nap lesz.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Egymás mellett a Google Pixel 9 Pro XL és a Samsung Galaxy S24 Ultra

Egymás mellett a Google Pixel 9 Pro XL és a Samsung Galaxy S24 Ultra

2024.07.13
| Android Headlines
A keresőóriás várhatóan a következő hónapban jelenti be a Google Pixel 9 sorozatot, amely tartalmazza a Google Pixel 9 Pro XL-t is.
Itt a nagy Google Pixel 9 sorozat szivárgás!

Itt a nagy Google Pixel 9 sorozat szivárgás!

2024.05.14
| Android Headlines
A közelgő Pixel 9 telefonsorozattal kapcsolatos kiszivárogtatások és pletykák egyre sokasodnak, és ez a legutóbbi kiszivárgott képsor csak felfűtötte a kedélyeket.
A Google videóban mutatja be a Pixel 9 Pro-t

A Google videóban mutatja be a Pixel 9 Pro-t

2024.07.19
| Droid Life
Google már korábban is tett egy előzetes bejelentést a közelgő Pixel 9 széria augusztus 13-i bemutatásáról, így tudtuk, hogy az eszköz érkezik.
Új kiszivárgások a Google közelgő eszközeiről

Új kiszivárgások a Google közelgő eszközeiről

2024.07.26
| GSM Arena
A Google Pixel Buds Pro 2 kiszivárgott képei új részleteket árulnak el a közelgő fülhallgatókról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei