Ősszel érkezik az USB-C-s AirPods

2023.03.27| Android Police
Címkék:

USB-C

,

AirPods


Az ipari szereplők széles körben elfogadták az USB-C-t a töltésre és adatátvitelre szolgáló szabványként, de az Apple eddig nem követte ezt a trendet.

Bár a cég áttért összes laptopján és tabletjén az USB-C-re, az aktuális iPhone-ok és a legtöbb Apple kiegészítő még mindig az Apple saját Lightning csatlakozóját használja. Azonban ez is változik: Az Apple a nemrégiben elfogadott EU-szabályozásnak engedve, USB-C-s iPhone-t ad ki. A TechRadar jelentése szerint egy új szivárogtatásnak köszönhetően, az Apple dolgozik egy olyan AirPods-on is, amelyhez egy USB-C-s töltőtok tartozik.

Ősszel érkezik az USB-C-s AirPods

A Twitter @aaronp613 a héten azt posztolta, hogy az iOS 16.4 béta tartalmaz utalásokat mind az A3048-as modellszámú új AirPods-ra, mind az A2968-as modellszámú új AirPods töltőtokra vonatkozóan. Az Apple elemzője és szivárogtatója, Ming-Chi Kuo tegnap azt tweetelte, hogy ő úgy gondolja, hogy ez az USB-C-vel felszerelt, frissített verzióját képezi majd a második generációs AirPods Pro-nak.

Kuo szerint az új AirPods szállítása a második vagy harmadik negyedévben kezdődik el, azaz idén szeptember végéig valamikor. Kuo továbbá azt mondja, hogy nem hiszi, hogy az Apple jelenleg dolgozik USB-C frissítéseken a nem Pro AirPods-hoz. Kuo korábban számos Apple fejlesztést pontosan megjósolt, például az iPhone 14 előlapi kamerájának az automatikus fókuszálását - ez először történt meg az Apple-nél.

Bár az Apple azt állítja, hogy a Lightningről való áttérés az USB-C-re az e-hulladék mennyiségének növekedését okozza, és akadályozza az innovációt, nehéz nem észrevenni, hogy az egységes töltőkábel használata a fogyasztók számára nyereséges. Azonban ne várjon arra, hogy az új töltőport önmagában elég lesz ahhoz, hogy Androidos telefonhoz is passzoljon; az AirPods jellemzői, mint például az in-ear érzékelés (és a firmware frissítések) csak más Apple eszközökkel működnek.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei