Öt új funkció, amit az Apple Music kap az iOS 18-ban

2024.09.05| 9to5 Mac
Címkék:

Apple Music

,

iOS 18


Az Apple Music jelentős frissítéseket kap az iOS 18-ban, amely ősszel érkezik.

Ezek a fejlesztések az alkalmazás szervezését, a SharePlay képességeket, egy iPad-exkluzív funkciót és még sok mást érintenek. Íme egy áttekintés az új funkciókról, amelyek hamarosan elérhetőek lesznek az Apple Music-ban.

SharePlay mindenkinek, előfizetés nélkül

Korábban a SharePlay funkció csak azok számára volt elérhető, akik saját Apple Music előfizetéssel rendelkeztek. Az iOS 18 azonban megváltoztatja ezt. Mostantól, amikor zenét játszol le egy HomePod-on, Apple TV-n vagy bármilyen Bluetooth hangszórón, bárki a közelben megtekintheti és szerkesztheti a lejátszási listát. Az Apple ezt egy QR-kódon keresztül teszi lehetővé, amelyet a barátaid beszkennelhetnek, hogy csatlakozzanak a zenehallgatáshoz.

Öt új funkció, amit az Apple Music kap az iOS 18-ban

Az „Új” fül váltja fel a „Böngészés” fület 

Az Apple megváltoztatta a Music alkalmazás fő navigációs füleit. A korábbi „Böngészés” fül mostantól „Új” néven szerepel. Bár a tartalom nagyjából ugyanaz marad, az új név jobban tükrözi a fül célját. Érdekes módon a személyre szabott „Új kiadások neked” szekció továbbra is a „Kezdőlap” része marad, nem pedig az „Új” alatt található.

Music Haptics: Egy új zenehallgatási élmény

Az iOS 18-ban egy új hozzáférhetőségi funkció jelent meg, amelyet Music Haptics néven emlegetnek. Ez a funkció alapértelmezés szerint ki van kapcsolva, de a Beállítások alkalmazásban bekapcsolható az „Akadálymentesítés” → „Music Haptics” menüpont alatt. A Music Haptics lehetővé teszi, hogy a felhasználók tapintás, textúrák és finom vibrációk révén élvezhessék a zenét, szinkronban a dalok hangjával. Ez különösen hasznos lehet hallássérült felhasználók számára, de mások számára is egyedi élményt nyújthat.

Öt új funkció, amit az Apple Music kap az iOS 18-ban

Új iPad tab sáv a Music alkalmazásban

Az iOS 18.1-ben az iPad Music alkalmazása új lebegő tab sáv kialakítást kap, amely testre szabható különféle módokon. A felhasználók hozzáadhatják az egyéni tab sávhoz például az egyes lejátszási listákat, mappákat, valamint olyan szekciókat, mint a nemrég hozzáadott tartalmak, letöltött zenék, előadók, albumok és sok más.

Öt új funkció, amit az Apple Music kap az iOS 18-ban

Információban gazdagabb „Play After” gomb az iOS 18 Music alkalmazásban

Az Apple Music már régóta kínál néhány lehetőséget a zene sorba állítására: „Play Next” és „Play Last”. Az utóbbi opciót „Play After” névre keresztelték át, és mostantól pontosan láthatod, hogy mi fog lejátszódni utána, például a jelenlegi album vagy lejátszási lista neve.

Te milyen új funkciókat szeretnél még látni az Apple Music-ban?

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei