Öt új Motorola debütált

2010.10.07
Címkék:

Az amerikai gyártó öt új mobillal bõvíti androidos termékportfólióját.  

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az amerikai gyártó öt új mobillal bõvíti androidos termékportfólióját. A tegnap bemutatott Motorola Droid Pro után itt van öt friss készülék, amelyek közül az egyik kilóg, õt régebb óta ismerhetjük. A Motorola Spice egy Android 2.1 rendszert futtató, hagyományos csúszkás kialakítású modell teljes értékû QWERTY billentyûzettel, 3 col képátlós, kapacitív érintõkijelzõvel, 3 megapixeles kamerával, valamint érdekessége, hogy egynegyed részt újrahasznosított anyagokból készült.

Öt új Motorola debütált

A második készülék a Motorola Citrus, amely a Spice fizikai QWERTY gombsor nélküli változata. A Spice-hoz hasonlóan a Citrusban is elérhetõ HSDPA és Wi-Fi, Bluetooth, valamint A-GPS és az izgalmas hátlap, ennek neve Backtrack panel. Segítségével a hátlapon lévõ touchpaddal is kezelhetjük a telefont.

Öt új Motorola debütált

A Motorola Bravo a harmadik készülék, amelyben Android 2.1 rendszer, valamint egy 800 megahertzes processzor található, de nem maradt ki a mostanában bevált, 3.7 colos, WVGA felbontású érintõkijelzõ, ahogy a 3 megapixeles kamera és a DLNA-támogatás is adott.

Öt új Motorola debütált

A Motorola Flipside is Android Eclair-rel debütál – MotoBlur kezelõfelülettel –, rejtett QWERTY gombsora oldalra csúszik ki a készülékházból. A Flipside HVGA felbontású megjelenítõje 3.1 colos, támogatja a pinch-to-zoom funkciót. A kijelzõ alatt egy, a laptopoknál használt track pad található a könnyebb (?) kezelhetõség érdekében.

Öt új Motorola debütált

Az ötödik készülék a már megismert Motorola Flipout, a négyzet alakú telefon. Mindegyik mobil egyelõre Amerikában kezd, ezeken a neveken legalábbis biztosan. Arról egyelõre nincs hír, hogy Európába mikor és milyen néven kerülhetnek a készülékek.

Öt új Motorola debütált



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei