Papucs vagy tornacipő – Melyik a legjobb választás a kényelmedhez és a stílusodhoz?

2023.05.15
Címkék:

Bár szeretjük a magassarkút és a dizájnos lábbeli megoldásokat, azért nagyon jó a kényelemre koncentrálni, ugye?

A legkomfortosabb női cipők rangsorában biztosan megtaláljuk a tökéletes párost! Top-modellek, amiket minden nap hordanánk. Ezek a női cipők nem csak kényelmesek, de szuper divatosak is! Neked melyik a kedvenced?

Papucs vagy tornacipő – Melyik a legjobb választás a kényelmedhez és a stílusodhoz?

A legkényelmesebb női cipő – mire kell figyelni a vásárláskor?

Egészen a közelmúltig az égig érő sarkú cipő és a platform cipő viselése mindennapos volt. Ma a ruhához tornacipőt, az öltönyhöz pedig a legkényelmesebb sneakert hordjuk. Nem tudjuk pontosan, hogy a divatvilág mikor szeretett bele a kényelmes megoldásokba, de a tréningruhákban eltöltött világjárvány után és az athleisure trend idején a kényelmes női cipő a ruhatár egyik alappillére lett. Mire kell figyelni a megfelelő kiválasztásakor? Elsősorban a talpprofilozás tematikájára, a felső anyagra, a talpbetét és a párnázás textúrájára, valamint a lábfej formájához és a lábfej magasságához igazított szabásra.

A legkényelmesebb női sportcipők – a stílusuk is lenyűgöző

A legkényelmesebb női cipők rangsorából természetesen nem hiányozhatnak a sportcipők, amelyekbe néhány szezonnal ezelőtt rajongásig belebolondultunk. Melyikre fogadjunk? Mondhatni: mindegyikre, és ez nem lenne túlzás. A kényelmes női sportcipők a profilozásnak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a lábfejhez, a modern technológiáknak köszönhetően pedig kiváló ütéscsillapítást biztosítanak a kemény, városi felületeken. A legkényelmesebbek listáján minden bizonnyal a márkás cipők szerepelnek a legelőkelőbb helyeken: a Nike-tól meg lehet említeni az ikonikus Air Maxtől kezdve a divatdiktátor Air Force-ig és az Air Jordanig szinte bármit, az adidas modellek Boost habbal szintén hatalmas kedvencek, és persze nem hagyhatjuk ki a New Balance EVA habos konstrukcióit, amelyek kiváló párnázást biztosítanak és az utcai divat abszolút slágerei. Az Answear.hu linkjén széles szortimenttel és kedvező árakkal vásárolhatsz ilyen modelleket: https://answear.hu/m/new-balance. A nagyon kényelmes, sportos stílusú női cipők is megtalálhatók a listán! Mega divatos vaskos tornacipők, a 90-es évek ihlette apacipők vagy Alexander McQueen stílusú minimalista tornacipők – érdemes legalább egyet a ruhatáradban tartani.

Papucs vagy tornacipő – Melyik a legjobb választás a kényelmedhez és a stílusodhoz?

Kényelmes nyári cipő?

A nyári kényelmes női és férfi cipők kiválasztásakor nem csak a profilozásra vagy a sarokmagasságra kell figyelnünk, hanem mindenekelőtt az anyagokra. A nyári modelleket mezítláb hordjuk, így legyenek szellősek és ne okozzanak fájdalmas horzsolást. A kényelmes ortopéd cipőre emlékeztető masszív szandálok több szezonban is óriási slágerek. Az ilyen típusú modelleket a legnagyobb divatházak és a legjobb üzletláncok reklámozzák. A lapos talpon lévő világos bőr papucsok kifinomultabbak. Ezek azonban inkább keskeny lábon mutatnak jól. Hacsak nem inkább kapásból az ikonikus, bőr Birkenstocks papucsokat választod – a kifejezetten a láb védelmében készült lábbeliket, amelyek ma szenzációnak számítanak a divatguruk és a sztárok körében is! Neked van már? Az Answear.hu linkjén biztosan megtalálod a favorit komfortzónás modelledet: https://answear.hu/k/ferfi/cipok/papucsok-es-szandalok.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei