Pixel Watch 3 Trade-In Csapda: Ne számíts nagy kedvezményre!

2024.09.16| 9to5Google

A Pixel Watch 3 megjelenésekor még bőkezű csereértékeket kínált a Google, de ezek mára jelentősen csökkentek, így a korábbi modellek tulajdonosai sokkal kevesebbet kapnak.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Pixel Watch 3 megjelenésével sokan reménykedtek abban, hogy a korábbi modellek kedvező cseréjével jelentős árengedményhez juthatnak. Kezdetben a Google valóban vonzó ajánlatokat kínált a Google Store-ban, például az eredeti Pixel Watch-ért akár 120 dolláros, a Pixel Watch 2-ért pedig 240 dolláros csereértéket. Azonban ez a kedvezményes időszak gyorsan véget ért, és a csereértékek hirtelen drasztikusan csökkentek.

Jelenleg a Pixel Watch 3 felé kínált cserelehetőségek szinte értéktelenek. Az eredeti Pixel Watchért már csak mindössze 35 dollárt adnak a korábbi 120 dollár helyett, míg a Pixel Watch 2 esetében is csak 120 dollárra esett vissza a korábbi magasabb értékekről. A csereakciók bevezetéskori ösztönzői eltűntek, és a Pixel Watch tulajdonosok számára ez komoly csalódást jelent, különösen azoknak, akik a legújabb modellt szerették volna kedvezményesen megszerezni.

Pixel Watch 3 Trade-In Csapda: Ne számíts nagy kedvezményre!

De nem csak a Google saját okosórái értékelődtek le ennyire. Az Apple Watch modellek esetében is hasonló a helyzet. Például az Apple Watch Ultra 2 esetében ugyan még elérhetők a magasabb, 350 dolláros csereértékek, de az Apple Watch Series 9 már csak 155 dollárt ér, míg a Series 8 mindössze 100 dolláros értéket kapott. A Samsung óráknál is jelentős esést láthatunk, a Galaxy Watch 6 Classic jelenleg 115 dolláros, a Galaxy Watch 4 pedig mindössze 30 dolláros csereértéket kap.

A Best Buy sem kínál sokkal jobb lehetőségeket. Az első generációs Pixel Watch ott mindössze 20 dollárt ér, míg a Pixel Watch 2-re is csak 65 dollárt adnak. Az Amazon egyáltalán nem fogad be okosóra cseréket, így azok, akik esetleg online kereskedésben reménykedtek, szintén csalódni fognak.

Ez a drámai visszaesés komoly dilemmát okoz azoknak, akik korábbi Pixel Watch-ukat szerették volna becserélni. Míg a Google Store néha megnöveli a csereértékeket, különösen az új termékek bevezetése során, jelenleg a Pixel Watch 3 esetében ez nem valószínű. A csereértékek zuhanása azt jelenti, hogy az első vagy második generációs Pixel Watch tulajdonosok most nem számíthatnak olyan mértékű kedvezményekre, mint korábban.

A Pixel Watch 3 egyébként valóban erős frissítést kínál, és a Google eddigi legjobb okosórájának tartják. A 24 órás akkumulátor-üzemidő és a 36 órás energiatakarékos mód jelentős előrelépés, és a hároméves Wear OS frissítési támogatás is sokak számára vonzó lehet. Azonban azok számára, akik a régi órájuk lecserélését tervezték kedvező áron, most csalódás érheti őket.

Összességében, bár a Pixel Watch 3 technológiai szempontból komoly előrelépés, a csereértékek drasztikus csökkenése komoly visszalépést jelent a vásárlók számára. Azok, akik arra számítottak, hogy jelentős kedvezményt kapnak a régebbi modellekért, most alaposan megfontolhatják, hogy valóban érdemes-e váltani a legújabb modellre.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei