Pletykák szerint a Samsung Galaxy S25+ megszűnhet, de nem hisszük el

2024.07.04| Android Police

Egy pletyka szerint a Samsung kihagyhatja a Plus modellt a közelgő Galaxy S25 szériából.

  • A jelentés egy belső adatbázisra alapoz, amelyben hiányzik az S25+ IMEI száma, de ezt érdemes fenntartásokkal kezelni, mivel a telefon később is megjelenhet.
  • Korábbi szivárgások már információkat közöltek egy fejlesztés alatt álló Galaxy S25+-ról, és a Galaxy S24+ az év eleji zászlóshajó eladások 21%-át tette ki, így több ok is van azt hinni, hogy a Plus modell továbbra is létezni fog.

A Samsung Galaxy S25 széria bemutatója még legalább hat hónapnyira van. Ennek ellenére az utóbbi hetekben felgyorsultak a pletykák a telefonról. A legtöbb pletyka az Ultra modellre és annak lekerekített dizájnjára koncentrált. Most egy merész pletyka azt állítja, hogy a Samsung megszünteti a Plus modellt a 2025-ös zászlóshajó okostelefon felállásában.

Az Android Headlines szerint a Samsung jövőre nem fogja kiadni a Galaxy S25+ modellt. A jelentés a Galaxy S25 és S25 Ultra állítólagos modell számain alapul, amelyek megjelentek egy IMEI adatbázisban, míg a Plus változat hiányzik.

Pletykák szerint a Samsung Galaxy S25+ megszűnhet, de nem hisszük el

Mivel a jelentés egy IMEI adatbázisra alapoz, amely egyszerűen lehet hiányos is, ezért ezt kezeljük fenntartásokkal. A Samsung valószínűleg nem fogja bemutatni a Galaxy S25 szériát 2025 január közepe előtt, így sok idő van még arra, hogy változások történjenek, és az S25+ felbukkanjon ugyanabban a belső IMEI adatbázisban a következő hetekben.

Különösen figyelemre méltó, hogy hasonló jelentések jelentek meg a Galaxy S24+ modell megszüntetéséről 2023 végén, de ezek pontatlanok voltak. Ahogyan a holland nyelvű GalaxyClub rámutat, a korábbi specifikáció szivárgások tartalmazták a Galaxy S25+ modellt, ami közvetlenül ellentmond a mai jelentésnek. Kombinálva ezt a 2024 márciusi korai eladási adatokkal, amelyek szerint a Galaxy S24+ az év eleji zászlóshajó eladások egészséges 21%-át tette ki, hajlamosak vagyunk elhinni, hogy a Samsung fenntartja a jelenlegi helyzetet a Galaxy S25 szériával.

Pletykák szerint a Samsung Galaxy S25+ megszűnhet, de nem hisszük el

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A valóság az, hogy a koreai óriás 2020 óta erősen az Ultra modellre koncentrált, minden lehetséges extrával felszerelve azt. A Plus és a normál változatok viszonylag kisebb frissítéseket kaptak azóta. Ugyanabban a 2024 márciusi jelentésben kiderült, hogy az Ultra változat eladásai az utóbbi években növekedtek, ami nagyobb fogyasztói preferenciát jelez a Samsung zászlóshajó Galaxy sorozatának legnagyobb modellje iránt. De mindez nem jelzi a Plus változat megszűnését, mivel mindig is egy prémium alternatívaként volt pozicionálva az alapmodell mellett azoknak a vásárlóknak, akik szerint az Ultra egy kicsit kívül esik az árkategóriájukon.

Sok minden még rejtély a Galaxy S25 kapcsán

Mivel a Google és az Apple is a kijelző méret változásokat helyezi fókuszba az idei Pixel és iPhone sorozatukban, a Samsung is hasonló lépést tehet a jövő évi Galaxy S25 szériával. A koreai vállalat növelheti a Galaxy S25 képernyőméretét és az S25+-t S25 Pro-vá alakíthatja, hasonló specifikációkkal, mint az Ultra testvérmodell.

Jelenleg a Plus modell a Samsung sorozatában szinte azonos belsővel rendelkezik, mint az Ultra változat, de gyengébb kamera hardverrel. Többet fogunk hallani a Samsung terveiről a Galaxy S25 sorozat kapcsán az elkövetkező hónapokban.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Több millió Galaxy van veszélyben a Samsung miatt

Több millió Galaxy van veszélyben a Samsung miatt

2023.03.30
| SamMobile
A Samsung továbbra is figyelmen kívül hagyja a hatalmas biztonsági hibát, amely több millió Galaxy mobilt érint világszerte.
Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

2023.03.13
| SamMobile
Az új Galaxy S23 sorozatban csak a Galaxy S23 Ultra kapott frissítést a hátsó kamerához.
 Olcsóbbak lettek a Galaxy S10 készülékei

Olcsóbbak lettek a Galaxy S10 készülékei

2020.02.15
| GsmArena
A Samsung kedvezményeket kínál a Galaxy S10 sorozathoz Indiában.
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei