Realme Watch okosóra 9 napos üzemidővel

2020.05.25| GSM Arena
Címkék:

Realme Watch

,

okosóra


A Realme Watch 1.4 colos érintőkijelzővel és véroxigén-szint mérővel érkezett.

A Realme nagy napja volt ma. A társaság egy kínai rendezvényen bemutatta az X50 Pro Player Edition-et, a Buds Q és a Buds Air Neo TWS fülhallgatókat és egy új power bankot. A vállalat azonban Indiában is tartott egy rendezvényt, ahol bejelentette első intelligens TV-jét és az első intelligens óráját, amelyet Realme TV-nek és Realme Watchnak neveztek el.

Realme Watch okosóra 9 napos üzemidővel

A Realme Watch a cég második hordható készüléke a márciusban bemutatott Realme Band után. Az intelligens óra 1,4 colos színes, 320×320 pixel felbontású érintőképernyővel érkezett, amelyet 2,5D Corning Gorilla Glass 3 véd. A kijelző pixelsűrűsége 323ppi, a fényerő 380 nit, 10 beállítási szinttel.

A Realme Watch 12 óraszámlappal felszerelve érkezik gyárilag. Az alapértelmezett óralapon az idő, a dátum, a nap, az időjárás, a lépések száma, a pulzusszám és az elégetett kalóriák jelennek meg. A Realme Link alkalmazásból kiválasztható a kedvenc watch face. A vállalat 100 új óralapot fog hozzáadni a jövőben egy szoftverfrissítés segítségével.

Realme Watch okosóra 9 napos üzemidővel

Csakúgy, mint a Realme Band, a Realme Watch is 24×7-es pulzusmérővel is rendelkezik, de ezúttal a pulzusmérő PPG-érzékelőt a Goodix szállítja, és kap egy SpO2-monitorot is, amely méri a vér oxigénszintjét. Az intelligens óra 14 sportmódot ismer, úgymint aerob mozgás, tollaslabda, futópad, ellipszis és asztalitenisz.

Realme Watch okosóra 9 napos üzemidővel

Az új funkciók egy másik csoportja a Camera Control és a Music Control. Az előbbi lehetővé teszi, hogy az intelligens órát a telefon fényképezőgépe exponáló gombként használja, míg az utóbbi lehetővé teszi a zene lejátszását/szüneteltetését, a műsorszámok léptetését és a hangerő beállítását.

Az AIoT stratégiájának részeként a Realme a Realme Watch-ot az AIoT-rendszer középpontjában tartja, és a jövőbeli OTA-val több AIoT-eszközt összekapcsolhat a Realme Watch-csal anélkül, hogy az okostelefont elő kellene venni a kezeléshez. A Realme Watch további kiemelkedő elemei: intelligens értesítések, IP68 por- és vízállóság, mozgásra és ivásra való emlékeztető, alvásmonitor és pihentető meditáció.

Realme Watch okosóra 9 napos üzemidővel

A telep egy 160 mAh-os akkumulátor, amely a Realme állítása szerint hét nap használatot kínál, ha a 24x7 pulzusmérő be van kapcsolva és kilenc napot nélküle. A Realme Watchg kétféle szíjjal érhető el, a Classic és Fashion. Előbbi fekete színben érkezik, míg az utóbbi piros, kék és zöld árnyalatban megszerezhető.

Realme Watch okosóra 9 napos üzemidővel

A Realme Watch ára 3 999 INR (48 €), Indiában június 5-től kerül értékesítésre a cég hivatalos oldalán és a Flipkarton keresztül. Később boltokban offline is megvásárolható lesz. Az intelligens órához a szokásos fekete szíj kerül a dobozba, a színes változatokat később külön fogják értékesíteni nagyjából 6 eurónak megfelelő összegért.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei